Αθλητισμός

Νικολακόπουλος: «Προχωράει και κλείνει Γκαμπριέλ Περέιρα ο Ολυμπιακός»

Νικολακόπουλος: «Προχωράει και κλείνει Γκαμπριέλ Περέιρα ο Ολυμπιακός»

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Πρόκειται για τον 23χρονο Βραζιλιάνο στόπερ, ο οποίος είναι υψηλόσωμος (1,88μ.), δεξιοπόδαρος, με μόνο μειονέκτημα για τη μεταγραφή ότι πιάνει θέση ξένου, αλλά ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βγάλει κοινοτικό διαβατήριο στον Ροντινέι και τον Έσε, ενώ επίκεινται και αποχωρήσεις παικτών που πιάνουν θέση ξένου.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στον Βραζιλιάνο στόπερ Γκαμπριέλ Περέιρα της Ζιλ Βισέντε.

Την αποκάλυψη πως ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και πολύ κοντά στην απόκτηση του Γκαμπριέλ Περέιρα έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσα από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Πρόκειται για τον 23χρονο Βραζιλιάνο στόπερ, ο οποίος είναι υψηλόσωμος (1,88μ.), δεξιοπόδαρος, με μόνο μειονέκτημα για τη μεταγραφή ότι πιάνει θέση ξένου, αλλά ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βγάλει κοινοτικό διαβατήριο στον Ροντινέι και τον Έσε, ενώ επίκεινται και αποχωρήσεις παικτών που πιάνουν θέση ξένου.

Φέτος ο Περέιρα έχει μια γεμάτη σεζόν με 15 συμμετοχές και 1 γκολ με την Ζιλ Βισέντε (όπου ήταν συμπαίκτης με τον Φραν Ναβάρο), η οποία τον απέκτησε από την πορτογαλική Βιλαφρανκένσε τον Ιανουάριο του 2023 για μόλις 650.000 ευρώ. Αναδείχθηκε από την άσημη Βόλτα Ρεδόνδα της Βραζιλίας, από την οποία πήγε δανεικός το καλοκαίρι του 2021 στη Βιλαφρανκένσε, η οποία έναν χρόνο μετά αγόρασε τα δικαιώματά του.

Πηγή: sportfm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments