Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Αποθεώνει τον Κωνσταντέλια η UEFA

ΠΑΟΚ: Αποθεώνει τον Κωνσταντέλια η UEFA

Πηγή Φωτογραφίας: [366022] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Αναγνώριση για το ταλέντο του 21χρονου άσου των Ασπρόμαυρων

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει καταφέρει να γίνει στα 21 του χρόνια ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του ΠΑΟΚ και η UEFA φρόντισε να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του αφού τον συμπεριέλαβε στη λίστα με τους 40 πιο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ευρώπης, κάνοντας παράλληλα αναφορά και στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιαννης Κωνσταντελιας 🇬🇷 (@konstantelias_)

Ο «Ντέλιας» είχε καταφέρει από τις πρώτες του εμφανίσεις με τον δικέφαλο του Βορρά να πείσει ότι έχει πολύ μέλλον ως ποδοσφαιριστής και αυτό είναι εμφανές σε όλους πλέον αφού γίνεται όλο και πιο σημαντικός για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία είναι στην 1η θέση της Stoiximan Super League και έχει περάσει και στους «16» του Europa Conference League.

Τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ, με λίγα λόγια, δεν περνάνε απαρατήρητα και αυτό συμβαίνει και με τις εμφανίσεις του Κωνσταντέλια, με την UEFA να τον συμπεριλαμβάνει στη λίστα με τους 40 πιο ταλαντούχους νεαρούς παίκτες της Ευρώπης, τους 40 πιο υποσχόμενους.

«Ο Κωνσταντέλιας και ο συμπαίκτης του, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, φαίνεται να είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου με αμφότερους ήδη στο πλαίσιο της Εθνικής. Ο επιθετικός μέσος καθιερώθηκε σε επίπεδο συλλόγου την περασμένη σεζόν, έχει εντυπωσιακή ικανότητα ντρίμπλας και μπορεί να συνδυάζεται με πολύ μεγάλη ευκολία με τους συμπαίκτες του», είναι το σχόλιο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τον «μάγο» του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments