Αθλητισμός

Ζέρβας: «Επικίνδυνη η Αρμάνι παρά τις απουσίες-Ποιοι θα μείνουν εκτός 12άδας»

Ζέρβας: «Επικίνδυνη η Αρμάνι παρά τις απουσίες-Ποιοι θα μείνουν εκτός 12άδας»

Πηγή Φωτογραφίας: Shaquielle MCKISSIC of Olympiakos during the Turkish Airlines Euroleague match between ASVEL Lyon-Villeurbanne and Olympiacos BC at LDLC Arena on December 22, 2023 in Lyon, France. (Photo by Emma da Silva/Icon Sport)

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στις «παγίδες» που έχει για τον Ολυμπιακό το αποψινό ματς με την Αρμάνι Μιλάνο.

Κάθε άλλο παρά εύκολο, παρά τις σημαντικές απουσίες της Αρμάνι Μιλάνο, είναι το αποψινό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (21:15), όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ‘πρέπει’, ειδικά λόγω των σοβαρών απουσιών που έχει η Αρμάνι με τους Μίροτιτς, Σιλντς και Λο. Ωστόσο παρά τα προβλήματά της είναι σε καλή κατάσταση και φαίνεται ότι ρίχνει την τελευταία της ζαριά, αφού βρίσκεται στο 7-10 και στις επόμενες αγωνιστικές θα πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος, τουλάχιστον για να διεκδικήσει θέση στα play in. Θα έρθουν οι Ιταλοί ενισχυμένοι με τον Νέιπιερ και απελευθερωμένοι από άγχος λόγω των απουσιών, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο για νέα ήττα στο ΣΕΦ», τόνισε.

Όσο για το ποιοι παίκτες θα μείνουν εκτός αποστολής λόγω της πληρότητας που έχει πλέον ο Ολυμπιακός; «Η λογική λέει ότι θα μείνουν εκτός δωδεκάδας ο Λούντζης και ο Σίκμα. Θα πρέπει, πάντως, να περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή να δούμε τι θα γίνει με τον Γουόκαπ. Χθες δεν προπονήθηκε αλλά όπως ήταν το πόδι του, φαίνεται πως θα είναι σε θέση να παίξει κανονικά», ανέφερε.

Πηγή: sportfm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments