Αθλητισμός

ΠΑΟΚ ΟΦΗ: Που θα δείτε live την αναμέτρηση

ΠΑΟΚ ΟΦΗ: Που θα δείτε live την αναμέτρηση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (03.01) στη Νέα Μεσημβρία.

Ο ΠΑΟΚ παίζει αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική της Super League 1.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον ΟΦΗ:

Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (03.01) στη Νέα Μεσημβρία.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου είναι έτοιμο για τη μάχη με την ομάδα της Κρήτης κι έχει ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι της Τετάρτης (03.01), ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει για το επικείμενο παιχνίδι στον Στέφανο Τζίμα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ , Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Το κανάλι του αγώνα

Η ώρα έναρξης του παιχνιδιού είναι στις 6:15 το απόγευμα της Τετάρτης 3/1 και τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα γίνεται live από το κανάλι Novasports 2 HD.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments