Αθλητισμός

Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Νταβίντ Κάρμο!

Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Νταβίντ Κάρμο!

Πηγή Φωτογραφίας: sporttime.gr, Πρόσφατα πορτογαλικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός «χτύπησε» την πόρτα της Πόρτο όχι μόνο για να πάρει τον επιθετικό Φραν Ναβάρο

Πρόσφατα στην Πορτογαλία ανέφεραν πως οι Πειραιώτες έκαναν πρόταση δανεισμού του – Ποιες άλλες κινήσεις κάνουν

Πρόσφατα πορτογαλικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός «χτύπησε» την πόρτα της Πόρτο όχι μόνο για να πάρει τον επιθετικό Φραν Ναβάρο, ο οποίος έγινε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» στη χειμερινή περίοδο, αλλά και για τον Νταβίντ Κάρμο. Τώρα, όμως, οι Τούρκοι θεωρούν τη μεταγραφή δεδομένη.

Ο 24χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός είναι από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον αθλητικό διευθυντή Πέδρο Άλβες και τον προπονητή Κάρλος Καρβαλιάλ, που ψάχνουν να ενισχύσουν την άμυνα της ομάδας στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τους εγχώριους τίτλους και τη διάκριση στο Europa Conference League. Τώρα, δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει πως ο Κάρμο σύντομα θα «κλείσει» στον Ολυμπιακό. Όπως σημειώνει η «Fotomac» ο σέντερ μπακ «θα υπογράψει στον Ολυμπιακό μέσα σε μια με δύο μέρες».

Αυτή τη σεζόν ο Νταβίντ Κάρμο μετράει 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά, με τους «δράκους» έχει 27 συμμετοχές σε δύο χρόνια, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στη Μπράγκα, στην οποία μέτρησε 57 παιχνίδια κι ένα γκολ.

Οι άλλες κινήσεις του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός μετά τις μεταγραφές του Φραν Ναβάρο και του Ζέλσον Μαρτίνς που ενίσχυσαν την επίθεσή του κινείται για την προσθήκη τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού κι ενός κεντρικού μέσου. Για το κέντρο της άμυνας, στο ραντάρ του βρίσκεται και ο Γκαμπριέλ Περέιρα της Ζιλ Βισέντε καθώς και άλλοι ποδοσφαιριστές από την αγορά της Πορτογαλίας κυρίως.

Για τη μεσαία γραμμή, ο «εκλεκτός» είναι ο Αντρέ Όρτα της Μπράγκα με τον πορτογαλικό σύλλογο να ζητάει αρχικά περί τα έξι εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments