Lifestyle

Δίπλα στον αδερφό του θα ταφεί ο Νίκος Ρόκκος [vid]

Δίπλα στον αδερφό του θα ταφεί ο Νίκος Ρόκκος [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: TLIFE.GR

Η κηδεία του Νίκου Ρόκκου γίνεται σε κλίμα βαθιάς οδύνης, στο χωριό Καλλιόπη στη Λήμνο.

Συντετριμμένος ο Στέλιος Ρόκκος πήγε στην κηδεία του αδερφού του Νίκου Ρόκκου που άφησε την τελευταία πνοή του στα 50 χρόνια του, κατά τη διάρκεια υποβρύχιου ψαρέματος, στη Λήμνο.

Ο Στέλιος Ρόκκος πήγε στην κηδεία του αδερφού του, Νίκου Ρόκκου, μαζί με την σύζυγό του Λελέ Γκόφα με τον τραγουδιστή να μη μπορεί να πιστέψει ότι μέσα σε λίγα χρόνια έχασε δύο αδερφούς: Τον Νίκο αλλά και τον Κώστα που έφυγε από τη ζωή το 2021.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου στον Alpha, ο Νίκος Ρόκκος θα ταφεί δίπλα στον αδελφό του.

Η κηδεία του Νίκου Ρόκκου γίνεται σε κλίμα βαθιάς οδύνης, στο χωριό Καλλιόπη στη Λήμνο.

Σε πένθος έχει βυθιστεί τόσο ο Στέλιος Ρόκκος, όσο και όλη του η οικογένεια, καθώς το βράδυ του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου πέθανε ο αδελφός του, Νίκος.

Στις τοπικές ιστοσελίδες της Λήμνου από νωρίς το Σάββατο υπήρχαν δημοσιεύματα για έναν αγνοούμενο ψαρά που χάθηκε στη θάλασσα, ενώ λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε το δυσάρεστο γεγονός. Το άψυχο σώμα του άνδρα που ανασύρθηκε στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά ανήκε στον αδελφό του τραγουδιστή.

Η θεία του ψαρά μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τον θάνατο του ανιψιού της, όπου έκανε κάποιες δηλώσεις. Συγκεκριμένα, είπε: «Είμαι πολύ λυπημένη. Ήξερε καλά τη θάλασσα, ήταν εκεί το γραμμένο του. Τι να πω και εγώ, δεν ξέρω».

Μιλώντας στο T-Live, η κουμπάρα του Στέλιου Ρόκκου, Χαριστή Δημητρίου αποκάλυψε πως πρόσφατα ο Νίκος Ρόκκος είχε υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Όπως ανέφερε, είχε θορυβηθεί από τον θάνατο του άλλου του αδερφού. «Ο Νίκος είχε κάνει εξετάσεις πριν από ενάμιση μήνα κι όλα ήταν τέλεια. Δεν ξέρω ακριβώς τι, πήγαινε σε καρδιολόγο και έκανε τσεκ απ, γιατί μετά τον Κώστα και μετά, το έφραγμα του Στέλιου, είχε ταρακουνηθεί πάρα πολύυ και το έψαχνε», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε: «Κι ο αδερφός του κι ο Στέλιος πέρυσι, είχε πάθει αυτό το έμφραγμα, οπότε έκανε κι εκείνος εξετάσεις. Αν δεν ήταν ένας μήνας, ήταν δύο από όταν το έκανε. Είχα μιλήσει μαζί του και “κορόιδευε” τα αδέρφια του, έλεγε “δείτε πόσο καλά είμαι εγώ κι εσείς…”. Είχε πάει σε καρδιολόγο για τσεκ απ πριν».

Τέλος, δήλωσε: «Δεν ξέρω και κατά πόσο ήταν εξειδικευμένες οι εξετάσεις, γιατί με ένα καρδιογράφημα δεν μπορείς να δεις αν είσαι, 100% καλά. Γενικά όμως, ήταν προσεκτικός, έκανε δηλαδή τσεκ απ συνέχεια, εκτός από την καρδιά. Ακούγονται πάρα πολλά. Σίγουρα δεν αισθάνθηκε καλά, γιατί είχε βγάλει τη σημαδούρα και τα βαρίδια κι ένας άνθρωπος που τα βγάζει και τα πετάει αυτά από πάνω του, σίγουρα δεν νιώθει καλά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments