Πολιτική

Άδωνις: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει μηδενίσει τις εισροές παράνομων μεταναστών

Άδωνις: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει μηδενίσει τις εισροές παράνομων μεταναστών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Την επιτυχή διαχείριση του μεταναστευτικού από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη υπογράμμισε, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Οι Έλληνες γιορτάζουμε οικογενειακά την Πρωτοχρονιά

Την επιτυχή διαχείριση του μεταναστευτικού από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη υπογράμμισε, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για την άνοδο του ισλαμισμού στην Ευρώπη εν όψει και των ευρωεκλογών, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης απάντησε πως πράγματι, υπάρχει ζήτημα, δεδομένου ότι «πολλοί ισλαμιστές μετανάστες ακολουθούν πιστά και απαρέγκλιτα τον ισλαμικό τρόπο ζωής στην Ευρώπη. Και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην κοινωνική ενσωμάτωση των μεταναστών αυτών και στην επιτυχή κοινωνικοποίησή τους.

Όμως, ακόμη και η Τζόρτζια Μελόνι δεν κατάφερε να επιλύσει το μεταναστευτικό ζήτημα. 50% αύξηση της μετανάστευσης σημειώθηκε το 2024 στην Ιταλία.  Οι ευρωεκλογές θα έχουν μεγάλο ιστορικό και πολιτικό ενδιαφέρον. Είναι πιθανό να δούμε νίκες του Βίλντερς, της Μαρίν Λε Πεν και άλλων τέτοιων δυνάμεων.

«Ωστόσο», διευκρίνισε ο Άδωνις,  «ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μηδενίσει τις εισροές, τη στιγμή που ακόμη και η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι αδυνατεί να μειώσει τις εισροές παράνομων μεταναστών. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το θέμα.

Αναπόφευκτα, στην Ελλάδα θα έρθουν εργατικά χέρια από το εξωτερικό. Αν δεν έρθουν ξένα χέρια, θα πεινάσουμε στην Ελλάδα. Είμαστε κοντά σε συμφωνία με την Ινδία, τη Γεωργία και τη Μολδαβία. Κι αυτό θα βοηθήσει την οικονομία μας και θα υποστηρίξει την παραγωγική διαδικασία».

Αναφερόμενος στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή στο Σύνταγμα, ο υπουργός Εργασίας τόνισε πως «για πρώτη φορά την εφάρμοσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Στην πρώτη χρονιά υπήρχαν μόνο Αλβανοί και αυτό, γιατί στην Ελλάδα γιορτάζουμε την Πρωτοχρονιά ως μια οικογενειακή γιορτή. και όχι ως μία τουριστική ατραξιόν. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να εορτάζεται ως μια τουριστική ατραξιόν, παρά το γεγονός πως διατηρούμε τη συνήθεια να γιορτάζουμε την πρωτοχρονιά ως μια οικογενειακή γιορτή».

Τέλος, ερωτηθείς για την αποκάλυψη του Ευάγγελου Βενιζέλου, σύμφωνα με την οποία ο Β. Σόιμπλε είχε ζητήσει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, ο Ά. Γεωργιάδης απάντησε: «Είχα γνώση του γεγονότος. Και θέλω να προσθέσω πως, αντί οι αγανακτισμένοι να αγαπούν τον Σόιμπλε, που ήθελε το Grexit, κατηγορούσαν στις πλατείες τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών.

Θυμίζω πως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είμασταν φανατικά υπέρ της παραμονής στο ευρώ. Αυτή η ομάδα, η ομάδα Σαμαρά – Βενιζέλου κράτησε την Ελλάδα στο ευρώ. Κάποιοι σαν τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο κράτησαν την Ελλάδα στην ευρωζώνη και δεν γίναμε Βενεζουέλα», κατέληξε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments