Αθλητισμός

Ατρόμητος – Κηφισιά 3-0: Στο κυνήγι της 6άδας

Ατρόμητος – Κηφισιά 3-0: Στο κυνήγι της 6άδας

Πηγή Φωτογραφίας: [366225] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Με τον Γιουμπιτάνα να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο και τους Κουέν και Βέργο να βρίσκουν δίχτυα στο δεύτερο ο Ατρόμητος καθάρισε με 3-0 την Κηφισιά

Με τον Γιουμπιτάνα να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο και τους Κουέν και Βέργο να βρίσκουν δίχτυα στο δεύτερο ο Ατρόμητος καθάρισε με 3-0 την Κηφισιά στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League και συνεχίζει να κυνηγάει την 6άδα, από την οποία είναι στο -4.

Οι γηπεδούχοι ήταν ούτως ή άλλως το φαβορί και μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας την πρώτη τους προσπάθεια στο 4′ με το σουτ του Αντζιέλσκι που μπλόκαρε ο Αναγνωστόπουλος και την πρώτη ευκαιρία στο 7′ με το πλασέ του Βαλένσια που απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Δύο φάσεις που ήταν ουσιαστικά η προειδοποίηση για το γκολ που ερχόταν και το οποίο μπήκε άμεσα: Στο 8′ Βαλένσια έκανε το γύρισμα μετά το τακουνάκι του Αντζιέλσκι και ο Γιουμπιτάνα εκτέλεσε για το 1-0. Ένα γκολ στο οποίο προσπάθησε να απαντήσει η Κηφισιά στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο έγινε απειλητική στο 34′ με το σουτ του Ματέους Σάντος που απέκρουσε δύσκολα ο Τσιντώτας.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, στο 49′, οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη καλύτερη φάση με τον Μασούρα αλλά ο τερματοφύλακας των Περιστεριωτών αντέδρασε ξανά σωστά και τελικά στο 56′ έγινε το 2-0 για τον Ατρόμητο με πλασέ του Κούεν στην κενή εστία μετά την πάσα του Γιουμπιτάνα, με τους παίκτες της Κηφισιάς να… πιάνονται στον ύπνο αφού διαμαρτυρόνταν στον διαιτητή για το φάουλ που είχε καταλογίσει.

Από εκεί και πέρα, όλα ήταν πιο εύκολα για την ομάδα του Περιστερίου που έβαλε και τρίτο γκολ στο 79′ με τον Βέργο μετά την ασίστ του Κούντε, παίρνοντας εύκολα το τρίποντο με 3-0 και συνεχίζοντας την προσπάθειά της για να φτάσει την πρώτη 6άδα.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Αθανασίου, Ιμερέκοφ, Κιβρακίδης, Τζαβέλλας, Γκονζάλες (76’ Έρλινγκμαρκ), Φριντγιόνσον (67’ Κούντε), Γιουμπιτάνα (82’ Ντιρκς), Κουέν, Αντζιέλσκι (67’ Βέργος), Βαλένσια (76’ Τζοβάρας).

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Μασούρας, Ιπαλίμπο (63’ Μπιφουμά), Παπασάββας (77’ Πέιος), Κωνσταντακόπουλος, Ματέους Σάντος (85’ Κλωναρίδης), Αντερέγκεν (63’ Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς (77’ Τετέι).

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments