Αθλητισμός

Καρβαλιάλ: «Μάθημα το σημερινό, να βγάλουμε αντίδραση» [vid]

Καρβαλιάλ: «Μάθημα το σημερινό, να βγάλουμε αντίδραση» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [366200] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την ήττα από τη Λαμία και τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να αντιδράσει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο παιχνίδι με τη Λαμία και ηττήθηκε με 1-0 για την 16η αγωνιστική της Super League.

Η χειρότερη εμφάνιση του Ολυμπιακού επί των ημερών του, όπως τόνισε ο Κάρλος Καρβαλιάλ στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Ο Ιβηρας τόνισε ότι το αποψινό παιχνίδι να γίνει μάθημα για την ομάδα του, η οποία θα πρέπει να αντιδράσει στο ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχάς συγχαρητήρια στη Λαμία, άξιζε τη νίκη. Το χειρότερο ματς που έχουμε παίξει από όταν ήρθα. Φυσικά και σεβόμαστε τη φανέλα που φοράμε, πρέπει να παλέψεις και δεν το κάναμε. Πρέπει να μας γίνει μάθημα το σημερινό και να μην επαναληφθεί.

Καταρχάς πρέπει να αναλύσουμε το ματς. Από όταν χάσαμε το πέναλτι έπεσε. Αν έμπαινε θα άλλαζαν τα πράγματα, αλλά από εκείνο το σημείο η ομάδα έπεσε. Πραγματικά είναι καλό το γεγονός πως έχουμε ντέρμπι σε λίγες μέρες, θα πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα και να δείξουμε αντίδραση που αρμόζει στον Ολυμπιακό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments