Αθλητισμός

«Κλεισμένος» ο Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό

«Κλεισμένος» ο Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Αναφέρουν πως οι εκπρόσωποι του Πορτογάλου βρίσκονται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από την Πόρτο

Αναφέρουν πως οι εκπρόσωποι του Πορτογάλου βρίσκονται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από την Πόρτο

Σύμφωνα με την πορτογαλική αθλητική εφημερίδα «Record», ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του 24χρονου κεντρικού αμυντικού Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο.

Ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει πριν από μέρες πρόταση για το δανεισμό του που δεν είχε γίνει δεκτή, αλλά έκτοτε τουρκικό δημοσίευμα ανέφερε πως οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει και τώρα οι πληροφορίες από την Πορτογαλία σημειώνουν πως απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες για να «κλείσει» η μεταγραφή. Αν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα, ο Κάρμο θα γίνει η 3η «χειμερινή» μεταγραφή του Ολυμπιακού μετά το δανεισμό του Φραν Ναβάρο από την Πόρτο και την προσθήκη του Ζέλσον Μαρτίνς από τη Μονακό.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δε, ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί εισήγηση του Κάρλος Καρβαλιάλ και οι δύο πλευρές συζητούν για δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Οι εκπρόσωποί του, προσθέτει, βρίσκονται ήδη στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του το συντομότερο δυνατό, αφού υπάρχει και σφοδρή επιθυμία του ίδιου του παίκτη γι’ αυτήν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments