Πολιτική

Επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στα γραφεία της διοίκησης του e-ΕΦΚΑ

Επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στα γραφεία της διοίκησης του e-ΕΦΚΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot, Τα γραφεία της διοίκησης του e-ΕΦΚΑ, επί της οδού Ακαδημίας 22, επισκέφθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, λίγο πριν από την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως υπουργού Υγείας.

Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η πορεία του ψηφιακού μετασχηματισμού θα συνεχιστεί με επιτυχία

Τα γραφεία της διοίκησης του e-ΕΦΚΑ, επί της οδού Ακαδημίας 22, επισκέφθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, λίγο πριν από την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως υπουργού Υγείας.

Ο κ. Γεωργιάδης, αφού ευχαρίστησε την ηγεσία του φορέα και το σύνολο του προσωπικού για τα εντυπωσιακά βήματα που έχουν γίνει στον e-ΕΦΚΑ κατά τη διάρκεια της εξάμηνης θητείας του στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η πορεία του ψηφιακού μετασχηματισμού θα συνεχιστεί με επιτυχία, υπό την ηγεσία της νέας υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνας Μιχαηλίδου.

Εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για το έργο που έχει επιτευχθεί σε τόσο βραχύ χρονικό διάστημα, όπως η μείωση των εκκρεμών ληξιπρόθεσμων συντάξεων, η έκδοση 11.000 επικουρικών μέσα σε 24 ώρες, ο «απεγκλωβισμός» μη μισθωτών με οφειλές που θα πάρουν σύνταξη, μετά από χρόνια αναμονής και η περαιτέρω ψηφιοποίηση των υπηρεσιών.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι θα είναι αρωγός, υπό τη νέα του ιδιότητα, σε κάθε συνέργεια μεταξύ του e-ΕΦΚΑ και του υπουργείου Υγείας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Από την πλευρά του, ο διοικητής του e-ΕΦΚΑ, Δρ. Αλέξανδρος Βαρβέρης, ευχαρίστησε τον υπουργό, Άδωνι Γεωργιάδη, τόσο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, όσο και για τη συνεχή στήριξη στις προσπάθειες που κατέβαλε η διοίκηση του φορέα για τον εκσυγχρονισμό του. Παράλληλα, ο κ. Βαρβέρης υπογράμμισε ότι η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχίσει με αμείωτους ρυθμούς και με τη νέα ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, έτσι ώστε ο φορέας να γίνει ακόμα φιλικότερος προς τους πολίτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments