Πολιτική

Μητσοτάκης για γάμο ομοφύλων: Πρώτα θα εξηγήσουμε τι θέλουμε να κάνουμε

Μητσοτάκης για γάμο ομοφύλων: Πρώτα θα εξηγήσουμε τι θέλουμε να κάνουμε

Πηγή Φωτογραφίας: [366209] ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΠτΔ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο πρωθυπουργός δέχθηκε ερώτηση και όσον αφορά στις μεταρρυθμίσεις που αναμένεται να προωθήσει η κυβέρνηση για τα ομόφυλα ζευγάρια

Ευδιάθετος ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα «πηγαδάκια» με τους δημοσιογράφους, καθ’ οδόν στο Μέγαρο Μαξίμου από το Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ορκωμοσία των νέων υπουργών.

Ο πρωθυπουργός δέχθηκε ερώτηση και όσον αφορά στις μεταρρυθμίσεις που αναμένεται να προωθήσει η κυβέρνηση για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Έχουμε ορατότητα για τα ομόφυλα ζευγάρια;» ρωτήθηκε σχετικά.

«Μη βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο. Πρώτα θα εξηγήσουμε τι θέλουμε να κάνουμε και μετά θα μιλήσουμε για χρονοδιαγράμματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Ανασχηματισμός θα γίνει;» ήταν η πρώτη ερώτηση που έθεσαν οι δημοσιογράφοι στον πρωθυπουργό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ. «Δεν έχει άλλο. Αυτό ήταν. Το χάσατε» απάντησε.

«Δεν έχει δεύτερο μέρος;», ήταν η δεύτερη ερώτηση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Μόνο εάν πάω στο βουνό», απάντησε.

Για το αν «το Νταβός μετράει» -ως τρίτη ερώτηση στον πρωθυπουργό- απάντησε: «Όχι, το εξωτερικό δεν μετράει, μόνο τα εντός».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments