Αθλητισμός

ΑΕΚ: Έτοιμος και ο Αραούχο!

ΑΕΚ: Έτοιμος και ο Αραούχο!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής (7/1, 21:00) κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 17η αγωνιστική της Super League.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής (7/1, 21:00) κόντρα στον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής (7/1, 21:00) κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 17η αγωνιστική της Super League.

O Mατίας Αλμέιδα μέτρησε μια πολύ σημαντική επιστροφή για την Ένωση, αφού ο Σέρχιο Αραούχο ακολούθησε χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, ξεπερνώντας  το  πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στο γόνατο με ειδική θεραπεία. Ο Αργεντίνος επιθετικός είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους και πλέον ο Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν.

Ο 31χρονος επιθετικός ανέβασε στροφές στο προηγούμενο διάστημα και όλα δείχνουν ότι ο αρχηγός των Κιτρινόμαυρων θα επιστρέψει στην δράση μετά από περίπου 1,5 μήνα απουσίας. Το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο ο Αραούχο αγωνίστηκε ήταν αυτό κόντρα στην Μπράιτον για την 5η αγωνιστική του Europa League στις 30 Νοεμβρίου.

Να θυμίσουμε ότι για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό η ΑΕΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ζίνι, Μουκουντί, Χατζισαφί και Μοχαμάντι που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments