Αθλητισμός

Οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν νέα πρόταση για τον Γκάμπριελ Περέιρα

Οι ερυθρόλευκοι κατέθεσαν νέα πρόταση για τον Γκάμπριελ Περέιρα

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Στην προσπάθεια απόκτησης του κεντρικού αμυντικού της Ζιλ Βισέντε, Γκάμπριελ Περέιρα, επανήλθε ο Ολυμπιακός, καθώς οι "ερυθρόλευκοι", σύμφωνα με τους Πορτογάλους, κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση.

Νέα βελτιωμένη πρόταση από την πλευρά του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Γκάμπριελ Περέιρα της Ζιλ Βισέντε αποκαλύπτουν οι Πορτογάλοι.

Στην προσπάθεια απόκτησης του κεντρικού αμυντικού της Ζιλ Βισέντε, Γκάμπριελ Περέιρα, επανήλθε ο Ολυμπιακός, καθώς οι “ερυθρόλευκοι”, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση.

Η υπόθεση δεν αποκλείεται να συνδέεται με την άρνηση του προέδρου της Πόρτο σε πρόταση δανεισμού του Νταβίντ Κάρμο, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο προπονητής των “δράκων”, Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Το ποσό που φέρεται να ζητάει ο πορτογαλικός σύλλογος για να παραχωρήσει τον Περέιρα ανέρχεται σε 10.000.000 ευρώ, όση είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του 23χρονου, έχοντας δαπανήσει -μόλις- 650.000 πριν από έναν χρόνο για να τον κάνει δικό της από τη Βιλαφρανκένσε.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τον πορτογαλικό σύλλογο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026, ενώ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 15 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ζιλ Βισέντε σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Πηγή: sport24.gr//Δημήτρης Χριστοφιδέλλης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments