Πολιτική

Μητσοτάκης στα Χανιά: Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία

Μητσοτάκης στα Χανιά: Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία

Πηγή Φωτογραφίας: ΓτΠ,Την καθιερωμένη δήλωση μετά τον εορτασμό των Θεοφανίων έκανε από τα Χανιά ο πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε από τις γεωπολιτικές εξελίξεις, την οικονομία αλλά και την έξαρση της γρίπης και του κορονοϊού και δεσμεύτηκε για μια καλύτερη καθημερινότητα για όλους τους πολίτες με ασφάλεια.

«»Θα εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για καλύτερη καθημερινότητα για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες»

Την καθιερωμένη δήλωση μετά τον εορτασμό των Θεοφανίων έκανε από τα Χανιά ο πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε από τις γεωπολιτικές εξελίξεις, την οικονομία αλλά και την έξαρση της γρίπης και του κορονοϊού και δεσμεύτηκε για μια καλύτερη καθημερινότητα για όλους τους πολίτες με ασφάλεια.

«Έχουμε το δικαίωμα να ατενίζομε το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Οι δυσκολίες δεν λείπουν από τις μεγάλες γεωπολιτικές κρίσεις στην γειτονιά μας αλλά και η εισαγόμενη ακρίβεια θα είμαστε στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισής τους τους.

Θα εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για καλύτερη καθημερινότητα για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες με μια οικονομία που αναπτύσσεται γρήγορα για καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας ποιοτική δημόσια παιδεία και υγεία και για ασφάλεια.

Ταυτόχρονα Θα βρισκόμαστε πάντα σε επιφυλακή για τα εποχιακά προβλήματα και κρίσεις όπως η έξαρση του κορονοϊού και της γρίπης γι αυτό εμβολιαζόμαστε.

Θέλω να ευχηθώ σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα απανταχού της γης καλή φώτιση και καλή χρονιά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments