Αθλητισμός

ΑΕΚ: Όλοι μέσα ενόψει Ολυμπιακού [vid]

ΑΕΚ: Όλοι μέσα ενόψει Ολυμπιακού [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Έτοιμη για το πρώτο ντέρμπι του 2024 είναι η ΑΕΚ που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (7/1, 21:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η Ένωση θέλει να συνεχίσει το καλό σερί της στα μεγάλα ματς και να πάρει τη νίκη που θα την κρατήσει σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να κρατά κλειστά τα χαρτιά του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Έτοιμη για το πρώτο ντέρμπι του 2024 είναι η ΑΕΚ που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (7/1, 21:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η Ένωση θέλει να συνεχίσει το καλό σερί της στα μεγάλα ματς και να πάρει τη νίκη που θα την κρατήσει σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Ο Ματίας Αλμέιδα κρατά κλειστά τα χαρτιά του για το ντέρμπι με τους Πειραιώτες καθώς δεν ανακοίνωσε αποστολή, όπως συνηθίζει να κάνει το τελευταίο διάστημα. Το σημαντικό για την ΑΕΚ είναι πως πηγαίνει σε αυτό το ματς χωρίς κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αφού μετά την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στις προπονήσεις, το ιατρικό δελτίο είναι άδειο.

Βέβαια, μένει να φανεί αν ο Αργεντινός τεχνικός υπολογίζει γι’ αυτό το ματς τον αρχηγό της Ένωσης ο οποίος έχει να αγωνιστεί πάνω από έναν μήνα ή θα τον προφυλάξει για κάποιο από τα επόμενα ματς. Οι δεδομένες απουσίες της ΑΕΚ είναι οι τέσσερις διεθνείς, Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμάντι και Ζίνι που απουσιάζουν για τις υποχρεώσεις των Εθνικών τους ομάδων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments