Αθλητισμός

Αρης Απόλλων Πάτρας: Τεράστια νίκη με τρομερή άμυνα για τους κιτρινόμαυρους [vid]

Αρης Απόλλων Πάτρας: Τεράστια νίκη με τρομερή άμυνα για τους κιτρινόμαυρους [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [366260] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGA PRESS)

Μεγάλη νίκη για τον Άρη κόντρα στον Απόλλων Πατρών για την 13η αγωνιστική της Basket League. Τεράστια νίκη για την Καρδίτσα κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας

Ο Άρης υποδέχθηκε για την 13η αγωνιστική της Basket League στο κατάμεστο “Nick Galis Hall” τον Απόλλων Πάτρας και επικράτησε με 68-64 σ’ ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος.

Tο παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χεράκι – χεράκι στο σκορ με τον Άρη να κλείνει την πρώτη περίοδο με ισχνό προβάδισμα τριών πόντων (17-14) με τον Γκάλινατ να ξεκινάει ζεστός τον αγώνα για τους Θεσσαλονικείς. 

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο με καμία από τις δύο ομάδεςνα μη μπορούν να ξεφύγουν και να πάρουν μία διαφορά.Οι φιλοξενούμενοι από τη πλευρά τους είχαν πολλές διαμαρτυρίες από τους διαιτητές με τονπροπονητή τους μάλιστα να τιμωρείται με τεχνική ποινή.Ο Απόλλωνπροηγήθηκε με 30-31 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνουαλλά ο Άρης μ’ ένα μικρό σερί στο τελευταίο λεπτό τελείωσε το ημίχρονο με το υπέρ του 35-31 χάριςσ’ ένα απίστευτο buzzer beater τρίποντο του Σταρκ από τα 9 μέτρα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εξαιρετικά για τον Άρη όπου με απίστευτη άμυνα κράτησε τον Απόλλωνα στους 2(!) πόντους στα πρώτα 7:30 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου όταν και σκόραρε επιτέλους ο Μπράουν. Το επιμέρους σκορ 12-2 για τους γηπεδούχους έφτασε τη διαφορά στους 14 (47-33), δίνοντας του το προβάδισμα για τη νίκη στην αναμέτρηση. Η τρίτη περίοδος έληξε με τον Άρη να βρίσκεται στο +15 (56-41). 
Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Απόλλωνα να κάνει την τελευταία του προσπάθεια αλλά ο Άρης είχε βρει ρυθμό στην επίθεση και πήρε το “ροζ φύλλο αγώνα” με 76-63 με τον Τολιόπουλο να τελειώνει το παιχνίδι με 17 πόντους και να είναι ο πρώτος σκόρερ για τους κίτρινους που έφτασαν τις 7 νίκες στη Basket League. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments