Αθλητισμός

Βόλος – Ατρόμητος 1-2: Με φόρα για την εξάδα

Βόλος – Ατρόμητος 1-2: Με φόρα για την εξάδα

Πηγή Φωτογραφίας: [366277] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)

Με τον Αντζιέλσκι να σκοράρει στο 25′ και στο 59′ ο Ατρόμητος πέρασε από το Πανθεσσαλικό Στάδιο επικρατώντας του Βόλου, για τον οποίο μείωσε στις καθυστερήσεις ο Μωραΐτης

Με τον Αντζιέλσκι να σκοράρει στο 25′ και στο 59′ ο Ατρόμητος πέρασε από το Πανθεσσαλικό Στάδιο επικρατώντας του Βόλου, για τον οποίο μείωσε στις καθυστερήσεις ο Μωραΐτης, με 2-1 και συνεχίζει να κυνηγάει την 6άδα, στην οποία πλησιάζει συνεχώς, ώστε να πάρει μέρος στα πλέι οφ.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν ήταν καλός στο ξεκίνημά του και στο πρώτο 20λεπτο η μόνη φάση που καταγράφηκε ήταν το γκολ του Μωραΐτη για τους γηπεδούχους που ακυρώθηκε για οφσάιντ, με τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν στη συνέχεια, να έχουν δοκάρι στο 22′ σε κεφαλιά του Ασεβέδο, να απειλούν ξανά με σουτ του ίδιου παίκτη στο 24′ και τελικά να ανοίγουν το σκορ στο 25′ με κεφαλιά του Αντζιέλσκι μετά την εκτέλεση κόρνερ του Γιουμπιτάνα.

Οι Περιστεριώτες είχαν τον έλεγχο και στο 37′ βγήκαν ωραία στην αντεπίθεση και πλησίασαν στο 0-2 αλλά ο Αντζιέλσκι δεν τελείωσε σωστά τη φάση αυτή τη φορά, με τους Θεσσαλούς να παραμένουν στο παιχνίδι. Όχι για πολύ όμως… Στο 59′ ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι για μαρκάρισμα του Κόμπα στον Βαλένσια και ο Αντζιέλσκι ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 0-2, βάζοντας βάσεις νίκης.

Μια νίκη που όντως ήρθε αφού ο Βόλος όσο κι αν το ήθελε δεν μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση, καταφέρνοντας απλά να μειώσει σε 1-2 στο 97′ με κεφαλιά του Μωραΐτη. Έτσι, ο Ατρόμητος συνεχίζει να ανεβαίνει βαθμολογικά και κυνηγάει την 6η θέση, με τους Θεσσαλούς, από την άλλη πλευρά, να μην μπορούν να αποκτήσουν καλή διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Βόλος (Ανχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Ασλανίδης, Σιέλης, Καλογερόπουλος (46΄ Τάχατος / 56΄ Μπερτόλιο), Μύγας (10΄ Λούνα), Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ, Γκαρσία, Κόμπα (59΄ Κίτσος), Ντέλετιτς, Μωραϊτης.

Ατρόμητος (Σάσα Ιλιτς): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Κούντε, Φριντζόνσον (40΄ Ερλινγκμαρκ), Εντερ Γκονζάλεθ (82΄ Κουέν), Γιουμπιτάνα (83΄ Ντιρκς), Βαλένσια, Αντζιέλσκι (65΄ Βέργος).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments