Πολιτική

Άδωνις: Ο Μητσοτάκης ενισχύει διαρκώς την Ελλάδα έναντι της Τουρκίας [vid]

Άδωνις: Ο Μητσοτάκης ενισχύει διαρκώς την Ελλάδα έναντι της Τουρκίας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενδυναμώνει ολοένα και περισσότερο την Ελλάδα έναντι της Τουρκίας επισήμανε, σε τηλεοπτική συνέντευξή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε άριστο κλίμα η συνάντηση Μητσοτάκη – Μπλίνκεν

Το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενδυναμώνει ολοένα και περισσότερο την Ελλάδα έναντι της Τουρκίας επισήμανε, σε τηλεοπτική συνέντευξή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ιδιαίτερα, με αφορμή τη χθεσινή συνάντηση Μητσοτάκη – Μπίλίνκεν στα Χανιά, ο νέος υπουργός Υγείας τόνισε πως «κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ενδοτικό. Όμως, η επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν πήγε πολύ καλά. Η συνάντηση του κ. Μπλίνκεν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έγινε σε άριστο κλίμα. Και οι κινήσεις του κ. Μητσοτάκη δείχνουν πως μόνο ενδοτικός δεν είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός.

«Η Ελλάδα θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο απέναντι στην Τουρκία», συνέχισε ο Άδωνις, «η Άγκυρα φαίνεται πως κινείται στο περιθώριο των δυτικών διεθνών εξελίξεων. Η Ελλάδα επί Μητσοτάκη έχει ενισχυθεί με σύγχρονα αμυντικά συστήματα. Η χώρα μας θα έχει σύντομα την απόλυτη υπεροχή στο Αιγαίο. Με τα F – 35, η Ελλάδα θα γίνει πανίσχυρη έναντι της Τουρκίας»

«Πρέπει να γίνει αντιληπτό πως για την Ελλάδα είναι σημαντικό ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι πολύ σύντομα θα προχωρήσει η προώθηση στο Κογκρέσο της συμφωνίας πώλησης των F-35 στην Ελλάδα ανεξαρτήτως άλλων εξελίξεων κάτι που αξιολογείται θετικά από την Αθήνα καθώς έστω και εμμέσως η συμφωνία αυτή έχει συνδεθεί με την αντίστοιχη συμφωνία για πώληση και αναβάθμιση F-16 στην Τουρκία», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments