Πολιτική

Βορίδης: Επιμένω στις απόψεις μου για την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών

Βορίδης: Επιμένω στις απόψεις μου για την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Κατά του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών επιμένει ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, όπως υπογράμμισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Κατά του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών επιμένει ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης

Κατά του γάμου και της τεκνοθεσίας των ομόφυλων ζευγαριών επιμένει ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, όπως υπογράμμισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Για να μην το κουράζουμε γιατί το λέμε και το ξαναλέμε. Ήμουν πολύ ξεκάθαρος στις θέσεις μου. Σε μια κυβέρνηση η οποία είναι απολύτως συμπαγής, η οποία φέρνει αποτελέσματα στην οικονομία, στη μεταρρύθμιση του κράτους, στα εισοδήματα των πολιτών, στην άμυνα, στο μεταναστευτικό, καταλαβαίνω ότι η έλλειψη κακών ειδήσεων δημιουργεί ανάγκη διαιρέσεως, ζητημάτων. Τα ζητήματα αυτά, όλα, τα χειρίζεται ο πρωθυπουργός… Δεν είναι σωστό να τον προκαταλαμβάνουμε», σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας.

Ζήτημα ημερών η εκκίνηση του διαλόγου για τα ομόφυλα ζευγάρια – Οι κινήσεις του πρωθυπουργού

Τις προθέσεις του για το πώς θα κινηθεί όσον αφορά στο θέμα της νομοθετικής πρωτοβουλίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αναμένεται να αποκαλύψει μέσα στην εβδομάδα ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με πληροφορίες θα τοποθετηθεί ή στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης, ή στην συνέντευξη που θα παραχωρήσει στη δημόσια τηλεόραση.

Βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι να καμφθούν οι αντιδράσεις τόσο στην κοινωνία όσο και στο εσωτερικό του κόμματος και αυτό θα γίνει μόνο με επιχειρήματα που θα δείχνουν γιατί είναι απαραίτητο ένα τέτοιο νομοθέτημα.

Θεωρούν ότι πλέον έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να γίνει αποδεκτό κάτι τέτοιο από την κοινωνία αλλά θα πρέπει να προηγηθεί εκτενής ανάλυση και κυρίως η ανθρωπιστική διάσταση του θέματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments