Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδας: Αυτοί θα σφυρίξουν για τα πρώτα παιχνίδια των «16»

Κύπελλο Ελλάδας: Αυτοί θα σφυρίξουν για τα πρώτα παιχνίδια των «16»

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2022-2023 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές για τις αναμετρήσεις της Τετάρτης (10/1) στο Κύπελλο Ελλάδος

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές για τις αναμετρήσεις της Τετάρτης (10/1) στο Κύπελλο Ελλάδος, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του θεσμού.

Στο ντέρμπι «αιωνίων» μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού άρχων του αγώνα θα είναι ο 38χρονος Αυστριακός Ζούλιεν Βαϊνμπέργκερ από την πρώτη κατηγορία της UEFA, ο οποίος είχε διευθύνει πέρσι το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-2 στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Superleague. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Αντρέας Χαϊντενράι, Μαξιμίλιαν Κόλμπιτς, 4ος ο Ευαγγέλου και στο VAR οι Μάνουελ Στενγκρούμπερ και Μπουξμπάουμ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Στο ΑΕΚ-Άρης θα βρεθεί ο γνώριμος Σλοβένος Ματέι Γιουγκ, επίσης από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Φέτος διηύθυνε τους αγώνες Γουέστ Χαμ-Ολυμπιακός 1-0 και ΑΕΚ-Άγιαξ 1-1 στο Europa League, πέρσι το Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ 0-3, ενώ βρέθηκε και στους αγώνες ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0 (8/5/22), ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0 (26/1/20). Μαζί του οι θα είναι οι συμπατριώτες του Ματέι Ζούνιτς, Μανουέλ Βιντάλι, 4ος ο Φωτιάς και στο VAR οι Καϊτάζοβιτς Νέιτς και Φωτόπουλος.

Το Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραϊκός θα σφυρίξει ο Παπαπέτρου, με βοηθούς τους Απτόσογλου, Ψαρρή και 4ο τον Γκάμαρη (δεν υπάρχει VAR) και το Βόλος-ΠΑΟΚ ο Μαλούτας, με τους Καραγκιζόπουλο, Κούλα Χασάν, 4ο τον Τσιάρα και στο VAR τους Βεργέτη, Μωυσιάδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments