Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο λίγο πριν τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου – Ήταν χέρι – χέρι [vid]

Θεσσαλονίκη: Βίντεο λίγο πριν τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου – Ήταν χέρι – χέρι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot, Εκείνο το βράδυ η άτυχη γυναίκα σχολάει από το ζαχαροπλαστείο, όπου εργαζόταν, και την περίμενε ο σύντροφός της, όπου πήραν ταξί με κατεύθυνση προς το σπίτι έμειναν μαζί στην Καλαμαριά.

Εκείνο το βράδυ η άτυχη γυναίκα σχολάει από το ζαχαροπλαστείο, όπου εργαζόταν, και την περίμενε ο σύντροφός της, όπου πήραν ταξί με κατεύθυνση προς το σπίτι έμειναν μαζί στην Καλαμαριά.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από την δολοφονία της 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη. Ύποπτοι για το αποτρόπαιο έγκλημα είναι ο σύντροφός της άτυχης Γεωργίας Μουράτη και ένας φίλος του.

Στο αποκλειστικό βίντεο του MEGA φαίνεται το ζευγάρι να προχωράει μαζί το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στις έντεκα παρά είκοσι το βράδυ. Το ζευγάρι προχωράει χαλαρό και είναι μάλιστα πιασμένο χέρι – χέρι.

Εκείνο το βράδυ η 41χρονη Γεωργία σχολάει από το ζαχαροπλαστείο, όπου εργαζόταν, και την περίμενε ο σύντροφός της, όπου πήραν ταξί με κατεύθυνση προς το σπίτι έμειναν μαζί στην Καλαμαριά.

Δολοφονία 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη: Της είχαν στήσει ενέδρα

Όπως έχει γίνει γνωστό, το απόγευμα της Δευτέρας (08/01) το πτώμα της βρέθηκε σε χωράφι, μεταξύ των οικισμών Τρίγλιας και Γαλάτιστας στη Χαλκιδική μέσα σε ένα μπαούλο.

Από την έρευνα των Αρχών, η 41 ετών Γεωργία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της και έναν 34χρονο φίλο του, οι οποίοι την ακινητοποίησαν, τη φίμωσαν και τις κατάφεραν πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό.

Σοκάρει το γεγονός ότι ενώ τη δολοφόνησαν μέσα στο υπνοδωμάτιό της, την έβαλαν σε ένα μπαούλο, μπήκαν στο αμάξι για να πάνε στη Χαλκιδική και να κρύψουν το πτώμα της, ενώ είχαν και την ψυχραιμία να ψάξουν να βρουν εάν πάνω της είχε χρήματα και τελικά της έκλεψαν το ποσό των 80 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments