Πολιτική

Δημοσκόπηση ALCO: Το 62% των πολιτών έχει αρνητική γνώμη για τον Στέφανο Κασσελάκη [vid]

Δημοσκόπηση ALCO: Το 62% των πολιτών έχει αρνητική γνώμη για τον Στέφανο Κασσελάκη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Νέο πλήγμα στη δημοτικότητα του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη

«Βυθίζεται» η δημοτικότητα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη.

Νέο πλήγμα στη δημοτικότητα του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, αποτελεί η δημοσκόπηση της ALCO που δημοσιοποιήθηκε στο αποψινό (09/01) κεντρικό δελτίο του ALPHA. Συγκεκριμένα, στο ερώτημα «έχετε θετική ή αρνητική άποψη για κάθε πολιτικό αρχηγό», το 62% δήλωσε άρνηση για τον κ. Κασσελάκη, με το 20% να απαντά «δεν ξέρω / δεν απαντώ» και μόλις το 18% να λέει ότι έχει θετική γνώμη για εκείνον.

Όσον αφορά τον ΠρωθυπουργόΚυριάκο Μητσοτάκη, το 48% έχει αρνητική γνώμη, το 40% θετική και το 12% απαντά «δεν ξέρω / δεν απαντώ».

Το 50% έχει αρνητική άποψη για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, με το 29% να έχει θετική γνώμη και το 21% να λέει «δεν ξέρω / δεν απαντώ».

Για τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, το 40% έχει θετική γνώμη, το 44% αρνητική και το 16% είπε «δεν ξέρω / δεν απαντώ».

Για τον Πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, το 66% δήλωσε ότι έχει αρνητική γνώμη, το 21% θετική και το 13% «δεν ξέρω / δεν απαντώ».

Σχετικά με τον αρχηγό των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα, το 67% έχει αρνητική γνώμη, το 28% λέει «δεν ξέρω / δεν απαντώ», ενώ, το 5% εκφράζει θετική άποψη.

Ο Πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, συγκεντρώνει 59% στην αρνητική άποψη, 30% στην κατηγορία «δεν ξέρω / δεν απαντώ» και 11% στη θετική.

Σε σχέση με την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, το 64% εκφράζει αρνητική γνώμη, το 20% θετική και το 16% «δεν ξέρω / δεν απαντώ».

Για τον Πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση, έχει αρνητική άποψη το 49% των ερωτηθέντων, με το 35% να λέει «δεν ξέρω / δεν απαντώ» και το 16% να έχει θετική γνώμη.

«Δίκαιο» είναι το μέτρο για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών για την πλειοψηφία

Το 45% δήλωσε υπέρ του νέου σχεδίου φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών, με το 35% να διαφωνεί και το υπόλοιπο 20% να απαντά «δεν ξέρω / δεν απαντώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments