Πολιτική

Σκέρτσος για νομοθεσία ομόφυλων ζευγαριών: Στόχος μας να ενώσουμε την κοινωνία [vid]

Σκέρτσος για νομοθεσία ομόφυλων ζευγαριών: Στόχος μας να ενώσουμε την κοινωνία [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Για τα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας, τις τιμές σε βρεφικό γάλα και λάδι, για τις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης σχετικά με τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.

Για τα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας, τις τιμές σε βρεφικό γάλα και λάδι ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος

Για τα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας, τις τιμές σε βρεφικό γάλα και λάδι, για τις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης σχετικά με τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.

Την Τετάρτη στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για το θέμα της ακρίβειας επιβεβαίωσε ο κ. Σκέρτσος. « Η κυβέρνηση λαμβάνει συνεχώς μέτρα για να τιθασεύσει το πρόβλημα της ακρίβειας». «Θα ανακοινωθούν μέτρα για την τιμή του βρεφικού γάλακτος», είπε ο υπουργός Επικρατείας, ενώ τόνισε ότι «η διατίμηση δημιουργεί προβλήματα και αυτό δεν το θέλουμε».

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σε αυτή τη φάση για το λάδι» διευκρίνισε.

Για το ζήτημα αυθαίρετων ο κ. Σκέρτσος ανέφερε:

«Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εφαρμόζει ένα τακτικό πρόγραμμα κατεδαφίσεων, εφαρμόζει τα πρωτόκολλα κατεδάφισης που έχουν εκδοθεί από τα πρωτόκολλα των αρμοδίων αρχών. Στην Αττική μόνο το Νοέμβρη και το Δεκέμβρη έγιναν δεκάδες κατεδαφίσεις και μάλιστα με τη συνδρομή και άλλων ελεγκτικών μηχανισμών.

Για πρώτη φορά το ελληνικό κράτος τα ‘χει βάλει με την αυθαίρετη δόμηση, βάζουμε σε προτεραιότητα όλες τις νέες οι νεότερες αυθαίρετες κατασκευές και σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να πηγαίνουμε και προς τα πίσω. Εφαρμόζεται μετά από 100 χρόνια το πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα πολεοδομικής μεταρρυθμίσεις Κωνσταντίνος Δοξιάδης».

«Γυναικοκτονία σημαίνει ανθρωποκτονία και τιμωρείται με την ανώτατη ποινή» σημείωσε ο κ. Σκέρτσος.

Αναφορικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών, ο υπουργός Επικρατείας δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Έχουμε υποχρέωση να εξηγήσουμε τι είναι αυτό που θέλουμε να κάνουμε, γιατί το κάνουμε, ποιοι άλλοι το έχουνε κάνει πριν από εμάς. (…)»

«Είναι μία πρωτοβουλία που έχει στόχο να ενωθεί η ελληνική κοινωνία και όχι να την διχάσει. Δεν θέλουμε να επικρατήσει κλίμα κοινωνικού διχασμού ούτε εντάσεων», είπε ακολούθως και πρόσθεσε ότι θα είναι εισηγητής του νομοσχεδίου.

Τέλος, μεταξύ άλλων σημείωσε ότι «οι ρόλοι είναι διακριτοί ανάμεσα σε Εκκλησία και Κράτος. Τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments