Πολιτική

Κάλεσμα Ανδρουλάκη σε προοδευτικές δυνάμεις: Δεν θα γίνουμε μέρος του προβλήματος του ΣΥΡΙΖΑ

Κάλεσμα Ανδρουλάκη σε προοδευτικές δυνάμεις: Δεν θα γίνουμε μέρος του προβλήματος του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot OPEN, Στην πρόθεσή του να απευθύνει ένα ευρύ κάλεσμα προς όλες τις προοδευτικές δυνάμεις να προσέλθουν στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, εφόσον το κόμμα του έρθει δεύτερο στις επερχόμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου

Στην πρόθεσή του να απευθύνει ένα ευρύ κάλεσμα προς όλες τις προοδευτικές δυνάμεις να προσέλθουν στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, εφόσον το κόμμα του έρθει δεύτερο στις επερχόμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου

Στην πρόθεσή του να απευθύνει ένα ευρύ κάλεσμα προς όλες τις προοδευτικές δυνάμεις να προσέλθουν στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, εφόσον το κόμμα του έρθει δεύτερο στις επερχόμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της παράταξης, Νίκος Ανδρουλάκης. Όπως είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο «Open TV», «αν είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση στις ευρωεκλογές, θα πάρω όλες τις πρωτοβουλίες που χρειάζεται, για να υπάρξει η δύναμη η προοδευτική, που θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές».

Συνεχίζοντας είπε: «Θα υπάρξει κάλεσμα σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, όπως έγινε στον Δήμο της Αθήνας. Δεν θα γίνουμε μέρος του προβλήματος του ΣΥΡΙΖΑ. Διαφωνώ με τις συγκολλήσεις κομμάτων. Tο μοντέλο Δούκα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση». Θυμίζουμε ότι ο κ. Ζαχαριάδης, που είχε κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος της πρωτεύουσας με τον ΣΥΡΙΖΑ, στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στήριξε τον κ. Δούκα του ΠΑΣΟΚ.

Για το σχέδιο νόμου που θα αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια, ο κ. Ανδρουλάκης είπε: «Εμάς η θέση μας είναι η θεσμοθέτηση του πολιτικού γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. Ό,τι θέμα αφορά τεκνοθεσία με απόλυτη προτεραιότητα το δικαίωμα του παιδιού, περιμένουμε να δούμε τι θα πει ο πρωθυπουργός. Το ΠΑΣΟΚ θα περιμένει να ακούσει και τις θέσεις του κ. Μητσοτάκη, αλλά δε θα περιμένει να μεταβιβάσει ο κ. Μητσοτάκης στο ΠΑΣΟΚ τα εσωκομματικά του προβλήματα. Εμείς δε θα… δέσουμε τα κορδόνια της Νέας Δημοκρατίας. Το θέμα δεν είναι να ακολουθούμε τη λογική των πυροτεχνημάτων. Το θέμα είναι κάποια παιδιά να μην ζουν μια ζωή στα ιδρύματα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments