Πολιτική

Μητσοτάκης στην ΕΡΤ: Δείτε live τη συνέντευξη για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγαριών

Μητσοτάκης στην ΕΡΤ: Δείτε live τη συνέντευξη για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγαριών

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΕΡΤ, Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ δίνει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης όπου και ανοίγει τα χαρτιά του για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Δείτε live τη συνέντευξη στην ΕΡΤ

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ δίνει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης όπου και ανοίγει τα χαρτιά του για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Η σημερινή παρουσίαση της κυβερνητικής πρότασης για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών από τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη αναμένεται να βοηθήσει τους ίδιους τους βουλευτές της ΝΔ, αφού ακούσουν τα επιχειρήματα του πρωθυπουργού, να αποφασίσουν ποια στάση θα κρατήσουν όταν το σχέδιο νόμου ψηφιστεί στη Βουλή.

Ενώ υπάρχουν περισσότερα από δέκα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ που έχουν δηλώσει αρνητική θέση σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες κατ’ αρχήν, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που παραμένουν επιφυλακτικοί και τηρούν στάση αναμονής μέχρι να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες της κυβερνητικής πρωτοβουλίας.

Το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς και κυβερνητικά και κομματικά στελέχη που θα παίξουν μεγαλύτερο ρόλο στον διάλογο που θα ακολουθήσει, ακόμη και σε κομματικό επίπεδο, θα τονίσουν τα αιτήματά τους σχετικά με την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών των ομόφυλων ζευγαριών, τα οποία σήμερα δεν αναγνωρίζονται παρά την ήδη υπάρχουσα ύπαρξή τους, με αποτέλεσμα να υφίστανται σοβαρές διακρίσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments