Ελλάδα

Νέο σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που μεταφέρουν τη σορό της Γεωργίας

Νέο σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που μεταφέρουν τη σορό της Γεωργίας

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΕΡΤ, Νέο βίντεο ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας παρακείμενης επιχείρησης καταγράφει τους δύο δράστες το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

Νέο βίντεο ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που καταγράφει κάμερα ασφαλείας από παρακείμενη επιχείρηση και δημοσιεύει η ΕΡΤ, φαίνονται οι δύο άνδρες, ο σύντροφός της Γεωργίας και ο φίλος του, να μεταφέρουν το πτώμα της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Τραγική φιγούρα η 13χρονη κόρη της Γεωργίας στην κηδεία της

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη. Φίλοι και συγγενείς της είπαν το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στη Νέα Κρήνη, με τραγική φιγούρα τη 13χρονη κόρη της.

«Θα σκυλιάσω να τη βρω, να γυρίσει και δεν θέλω τίποτα» έλεγε ο σύντροφος της Γεωργίας

«Θα σκυλιάσω να τη βρω» έλεγε ο σύντροφός της, που κατηγορείται ότι τη σκότωσε, σε συνέντευξή του, η οποία τελικά δεν προβλήθηκε ποτέ.

«Δεν θα χάσω ώρες από την αναζήτηση της συντρόφου μου. Και δύο ώρες να κοιμηθώ μου φτάνει» είχε επισημάνει ο 39χρονος στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» από το σπίτι όπου φέρεται να σημειώθηκε η τραγωδία.

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε χθες, Τετάρτη (10/1), από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ο 39χρονος είπε: «Δύσκολα παιδικά χρόνια, δύσκολη εφηβεία. Τα άφησα με τον καιρό να φύγουν πίσω, μετά γνώρισα τη Γεωργία. Ξαναγεννήθηκα με αυτή τη σχέση. Ξέρω αποδεδειγμένα και το ξέρει και η Γεωργία ότι θεραπεύει και σοβαρές ασθένειες αν αγαπάς πραγματικά τον άλλο και σε αγαπάει κι αυτός, (σ.σ. δυο που αγαπιούνται) μαζί μπορούν να κάνουν τα πάντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments