Lifestyle

Η μεγαλύτερη εκτίμηση που έχει δοθεί στο Cash or Trash – Δείτε με τι έφυγε

Η μεγαλύτερη εκτίμηση που έχει δοθεί στο Cash or Trash – Δείτε με τι έφυγε

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ Cash or Trash

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η δημοπρασία μίας μηχανής στο “Cash or Trash” της Τετάρτης αφού ο Αλέξανδρος απέρριψε τη μεγαλύτερη προσφορά που έγινε ποτέ ζητώντας περισσότερα και έφυγε με άδεια χέρια.

Τρία μοναδικά αντικείμενα εκτιμήθηκαν στο “Cash or Trash” της Τετάρτης (10/01), το οποίο επέστρεψε με νέο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του STAR.

View this post on Instagram

A post shared by Star Channel (@starchanneltv)

Ένα από αυτά όμως κατάφεραν να προκαλέσουν διαμάχη ανάμεσα στους αγοραστές και δεν ήταν άλλο από μία κλασική μοτοσικλέτα, την οποία ο ίδιος ανακατασκεύασε αφού ανήκε στον παππού ενός φίλου του.

“Είναι μια κλασική μοτοσικλέτα, BMW R25/3 του 1953 – 1954, την έχω κάνει γενική ανακατασκευή από την αρχή, είναι ενός φίλου μου. Την είχε ο παππούς του και υπάρχει μια θεωρία ότι ήρθε από τη Γερμανία οδηγώντας. Δεν είμαστε όμως σίγουροι. Μετά την ανέλαβε ο θείος του και την παράτησε μετά για χρόνια και στη συνέχεια την πήρε ο φίλος μου”, είπε ο παίκτης.

Ο Θάνος Λούδος στο δωμάτιο της εκτίμησης έδωσε μια από τις υψηλότερες εκτιμήσεις του “Cash Or Trash” και μια σημαντική ώθηση στον Αλέξανδρο για μια επιτυχημένη πώληση.

“Πρόκειται για την μεγαλύτερη τιμή εκτίμησης που έχει δοθεί στην ιστορία του ‘Cash or Trash’. Πρόκειται για τιμή – ρεκόρ, Δέσποινα. Η μεγαλύτερη τιμή εκτίμησης που έχει ακουστεί στην ιστορία του ‘Cash or Trash’ μέχρι σήμερα είναι 6.250 ευρώ“, είπε ο εκτιμητής με τον παίκτη να συνεχίζει στο δωμάτιο δημοπρασίας για να ακούσει τις προσφορές των αγοραστών.

Οι Ρίτσαρντ Κοσκινάς, Άντα Πανά και Θάνος Μαρίνης διεκδίκησαν το αντικείμενο του Αλέξανδρου, ωστόσο οι προσφορές δεν ξεπέρασαν κατά πολύ την αρχική εκτίμηση με τον παίκτη να δέχεται ως προσφορά τα 6.500 ευρώ. Ο παίκτης ζήτησε από τους αγοραστές να φτάσουν την προσφορά τους στα 7.000 ευρώ ωστόσο κανείς δεν δέχθηκε και έτσι ο Αλέξανδρος έφυγε από το πλατό με τη μηχανή του και άδειες τσέπες.

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments