Οδηγός

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι [vid]

Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Δηλαδή οι συνταξιούχοι θα δουν τις συντάξεις στους λογαριασμούς τους από τις 25 Ιανουαρίου. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 29 Ιανουαρίου.

Δηλαδή οι συνταξιούχοι θα δουν τις συντάξεις στους λογαριασμούς τους από τις 25 Ιανουαρίου

Μια ημέρα νωρίτερα θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων Φεβρουαρίου αυτό το μήνα. Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΦΚΑ αποφασίστηκε να ξεκινήσουν οι πληρωμές για τις συντάξεις Φεβρουαρίου μία ημέρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη.

Δηλαδή οι συνταξιούχοι θα δουν τις συντάξεις στους λογαριασμούς τους από τις 25 Ιανουαρίου. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 29 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά:

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου πρόκειται να καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά καθώς και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου πρόκειται θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments