Πολιτική

Σφοδρή αντιπαράθεση για τα πρόσθετα μέτρα κατά της ακρίβειας

Σφοδρή αντιπαράθεση για τα πρόσθετα μέτρα κατά της ακρίβειας

Πηγή Φωτογραφίας: [365962] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Έντονες οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις των κομμάτων της Αντιπολίτευσης, μετά την ανακοίνωση της νέας δέσμης μέτρων για τη συγκράτηση των τιμών από τον υπουργό κ. Κώστα Σκρέκα.  Ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας αναμένεται να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να επισημαίνει ότι ο  πρωθυπουργός πλέον παραδέχεται πως οι ανατιμήσεις δεν είναι εισαγόμενες, αλλά είναι εγχώριες.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση στον Πρωθυπουργό για το θέμα της ακρίβειας. Είπε οτι ο κ. Μητσοτάκης παραδέχεται ότι τόσο καιρό η ακρίβεια δεν είναι εισαγόμενη αλλά είναι δική του. Ο κ. Κασσελάκης σημείωσε μάλιστα ότι τις επόμενες μερες ο ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει ολοκληρωμένο σχέδιο κατά της ακρίβειας. Επισήμανε δε ότι η Ελλάδα είναι ακριβότερη από την Ευρώπη στο λάδι, το γάλα, το τυρί, προϊόντα που παράγονται εδώ και το βρεφικό γάλα ως 213% πιο ακριβό από την Ευρώπη, ενώ το λάδι έχει αυξηθεί κατά 212% μέσα σε 14 μήνες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments