Υλικά: 1 φύλλο σφολιάτας, 2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ, 6 κρόκοι αυγών, 200 γρ. ζάχαρη, 400 ml γάλα πλήρες, ξύσμα από μισό λεμόνι, 1 ξυλάκι κανέλας, λίγο βούτυρο για το άλειμμα της φόρμας
Εκτέλεση: Διαλύετε το κορν φλάουρ ανακατεύοντάς το με λίγο γάλα και ζεσταίνε το υπόλοιπο σε κατσαρόλα μαζί με το ξυλάκι κανέλας. Προσθέτετε τη ζάχαρη και το διαλυμένο σε λίγο γάλα κορν φλάουρ ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να βράσει. Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και πετάτε την κανέλα. Ρίχνετε στο ζεστό γάλα τους κρόκους των αυγών έναν έναν συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Ξαναβάζετε για λίγο την κατσαρόλα στη φωτιά ανακατεύοντας μέχρι να δείτε το μείγμα να πήζει. Προσθέτετε το ξύσμα του λεμονιού και ανακατεύετε. Κόβετε τη σφολιάτα σε στρογγυλά σφολιατάκια με το χείλος ενός ποτηριού και τα απλώνετε σε καλά βουτυρωμένες θήκες μιας φόρμας για μάφιν. Τρυπάτε με πιρούνι την επιφάνειά τους και μοιράζετε σε κάθε ταρτάκι από λίγη κρέμα (μέχρι τα 2/3). Ψήνετε σε προθερμασμένο φουρνο στους 180°C στον φούρνο για 20′-2’5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.