Trash

Η σπόντα που πέταξε η πρώην ερωμένη του βασιλιά της Δανίας

Η σπόντα που πέταξε η πρώην ερωμένη του βασιλιά της Δανίας

Πηγή Φωτογραφίας: Prince Frederik of Denmark and socialite Genoveva CasanovaIDA MARIE ODGAARD/Ritzau Scanpix/AFP

Η Μεξικανή Γενοφέβα Καζανόβα είναι πλέον, όπως όλα δείχνουν, μία ανάμνηση για τον 55χρονο βασιλιά της Δανίας

Δύο 24ωρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τον νέο βασιλιά στη Δανία Φρειδερίκο, η άκρως γοητευτική Μεξικανή Γενοβέφα Καζανόβα -με την οποία φέρεται να είχε σχέση, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης- έδωσε «σημεία ζωής», γράφοντας στο Instagram για την παιδική σκλαβιά στην Αφρική.

Η πρώτη της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφότου ο Φρειδερίκος στέφθηκε μονάρχης της Δανίας αφορά ένα βίντεο που ανέβασε ο Ισπανός τραγουδιστής και ηθοποιός Μιγκέλ Μποσέ, με τη Γενοβέφα να το μοιράζεται με τους ακολούθους της.

Το βίντεο που μοιράστηκε στα social media αφορά τα παιδιά που εργάζονται σαν σκλάβοι στη μαύρη ήπειρο, όπως γράφει η εφημερίδα «Daily Mail».

Η αρχική ανάρτηση του Ισπανού τραγουδιστή, Μιγκέλ Μποσέ έγραφε: «Σαράντα χιλιάδες παιδιά σκλάβων στο Κονγκό αναγκάζονται να εργάζονται σε ορυχεία για να μπορούμε να οδηγούμε ηλεκτρικά αυτοκίνητα».

H ανάρτηση που έκανε η Γενοβέφα Καζανόβα:

Υπενθυμίζεται πως η ερωμένη του νέου βασιλιά της Δανίας αναγκάστηκε να διαψεύσει δημοσίευμα του ισπανικού περιοδικού «Lecturas», που απεικόνιζε φωτογραφίες του ζευγαριού στη Μαδρίτη τον περασμένο Νοέμβριο αποκαλύπτοντας την ανάρμοστη σχέση τους.

Το ισπανικό άρθρο ανέφερε επίσης, ότι τον περασμένο Νοέμβριο, το ζευγάρι είχε απολαύσει ένα λουκούλλειο δείπνο στη Μαδρίτη και στη συνεχεία χόρεψε φλαμένκο μέχρι πρωίας με την όμορφη βραδιά να τελειώνει στην οικία της ξανθιάς Καζανόβα.

Το 2005, η 47χρονη σταρ ριάλιτι είχε παντρευτεί τον γιο της δούκισσας του Άλμπα, Cayetano Martinez de Irujo. Ωστόσο, δύο χρόνια αργότερα, το ζευγάρι χώρισε κι έκτοτε διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Με την αποκάλυψη του δημοσιεύματος περί εξωσυζυγικής σχέσης του συζύγου της, λίγες ημέρες πριν την στέψη του Φρειδερίκου, η νέα βασίλισσα της Δανίας προτίμησε να τηρήσει σιγή ιχθύος περνώντας στην αντεπίθεση.

Η 51χρονη Μαίρη πήρε το αίμα της… πίσω την ημέρα που θα μείνει στην ιστορία της πατρίδας της. Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, που έγινε η στέψη του Φρειδερίκου με τη μητέρα του, Μαργαρίτα, να αποχωρεί ύστερα από 52 στη μοναρχία της Δανίας επικαλούμενη λόγους υγείας, το βασιλικό ζεύγος απαθανατίστηκε να φιλιέται στο μπαλκόνι του παλατιού Christiansborg στην Κοπεγχάγη.

Στο πλευρό τους είχαν τα τέσσερα παιδιά τους: την πριγκίπισσα Ισαβέλλα, τον πρίγκιπα Κρίστιαν, την πριγκίπισσα Ζοζεφίνα και τον πρίγκιπα Βικέντιο. Και η Μεξικανή είναι πλέον, όπως όλα δείχνουν, μία ανάμνηση για τον 55χρονο βασιλιά της Δανίας.

Οι κυριακάτικοι εορτασμοί για τη διαδοχή του στέμματος στη Δανία με τη Mαργαρίτα να εμπιστεύεται το στέμμα στον πρωτότοκο γιο της, «Δον Ζουάν» του παλατιού, και το βασιλικό φιλί Φρειδερίκου – Μαίρης θα μείνουν στην ιστορία της σκανδιναβικής χώρας που άλλαξε σελίδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments