Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Πυρετώδεις προετοιμασίες στις Σπέτσες για την ΚΟ του κόμματος [vid]

ΣΥΡΙΖΑ: Πυρετώδεις προετοιμασίες στις Σπέτσες για την ΚΟ του κόμματος [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Όπως έχει γίνει γνωστό, δύο ξενοδοχεία θα φιλοξενήσουν τους βουλευτές που θα φτάσουν στο νησί, με τις τιμές των δωματίων να φτάνουν έως και 80 ευρώ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στις Σπέτσες , οι οποίες από αύριο, Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, θα φιλοξενήσουν την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη. Όπως έχει γίνει γνωστό, δύο ξενοδοχεία θα φιλοξενήσουν τους βουλευτές που θα φτάσουν στο νησί, με τις τιμές των δωματίων να φτάνουν έως και 80 ευρώ.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματικά αγαπάει το νησί των Σπετσών»

«Γνωστός και αγαπητός άνθρωπος μαζί με τον Tyler, είναι καλοί πελάτες. Πού να φανταστούμε ότι σαν αρχηγός κόμματος θα μας κάνει διαφήμιση μέσα στον χειμώνα», είπε, μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος του συλλόγου ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων Σπετσών, Χρήστος Ορλώφ.

«Θα κάνουμε όλοι ό,τι καλύτερο μπορούμε», ανέφερε ο ίδιος, εν αναμονή της άφιξης της ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι προετοιμασίες για την άφιξη της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νησί είναι έντονες, ενώ αναμένεται να ανοίξει και μία τρίτη ταβέρνα, από τις δύο που ήδη λειτουργούν, για να φιλοξενήσει όσους φτάσουν στις Σπέτσες.

«Εδώ έχει αρκετές συμπάθειες ο κ. Κασσελάκης, πραγματικά αγαπάει το νησί των Σπετσών», επισήμανε ο εστιάτορας, Μανώλης Σύρμας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments