Πολιτική

Άδωνις: Κανένας δεν θα βγάλει λεφτά από τα εμβόλια κατά του covid

Άδωνις: Κανένας δεν θα βγάλει λεφτά από τα εμβόλια κατά του covid

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ(ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ EUROKNISSI)ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI)

Άδωνις: Διευρύνουμε το δίκτυο εμβολιασμών

Τη διαβεβαίωση ότι κανένας δεν πρόκειται να αποκομίσει κέρδη από τον εμβολιασμό κατά του covid, έδωσε, σε σημερινή συνέντευξή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Μια φορά το χρόνο πρέπει να κάνουμε εμβόλιο κατά του covid», τόνισε εισαγωγικά ο υπουργός Υγείας. «Είναι ένας ιός που μεταλλάσσεται. Είναι ένας επικίνδυνος ιός. Από τους χίλιους ασθενείς που πέθαναν από τον ιό, μόλις δύο ήταν εμβολιασμένοι. Το εμβόλιο σώζει ζωές. Και αυτό ισχύει κυρίως για τις ευάλωτες κατηγορίες του πληθυσμού. Πλέον ο ιός είναι παρών, ήρθε για να μείνει, και οφείλουμε να προσαρμοστούμε».

Ερωτηθείς για το νέο διαφημιστικό spot αναφορικά με τον εμβολιασμό κατά του covid, ο Ά. Γεωργιάδη ευχαρίστησε την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη και την πνευμονολόγο Αναστασία Κοτανίδου και απάντησε: «Ο εμβολιασμός πρέπει να επιταχυνθεί διότι σώζει ζωές. Κανένας δεν θέλει να βγάλει λεφτά από τα εμβόλια».

Αναφερόμενος, ακόμη, στην περίπτωση των εμβολιασμών στα φαρμακεία, ο υπουργός Υγείας σημείωσε πως «η πολιτική μου βούληση είναι να διευρύνουμε το δίκτυο εμβολιασμών από τον Covid. Πρέπει μία φορά τον χρόνο, οι ευάλωτες ομάδες να κάνουν μία δόση εμβολίων», ανέφερε ο υπουργός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments