Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκίνησαν οι εργασίες στο σπίτι του Κασσελάκη στις Σπέτσες [vid]

ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκίνησαν οι εργασίες στο σπίτι του Κασσελάκη στις Σπέτσες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [366583] ΣΠΕΤΣΕΣ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - 2η ΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9:00 το πρωί του Σαββάτου οι εργασίες της δεύτερης μέρας της συνεδρίασης της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες. 

Ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9:00 το πρωί του Σαββάτου οι εργασίες της δεύτερης μέρας της συνεδρίασης της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες.

Οι βουλευτές που βρίσκονται ήδη από την Παρασκευή στο νησί του Αργοσαρωνικού, κατευθύνθηκαν από το ξενοδοχείο που διαμένουν προς το σπίτι του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα με το σημερινό πρόγραμμα η συνεδρίαση της Κ.Ο στο αρχοντικό Κασσελάκη θα διακοπεί κάποια στιγμή το μεσημέρι προκειμένου να γίνει ένα διάλειμμα για φαγητό και οι εργασίες θα συνεχιστούν το απόγευμα. Το βράδυ ο Στεφανος Κασσελάκης έχει προγραμματίσει να παραθέσει δείπνο στους βουλευτές σε ταβέρνα του νησιού.

Τι έγινε την πρώτη μέρα της συνεδρίασης

Η πρώτη μέρα στις Σπέτσες κύλησε σε χαλαρούς ρυθμούς, έπειτα από μια πεντάωρη παρουσίαση των πρώτων απολογισμών των Τομεαρχών του κόμματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης παρέθεσε γεύμα στους καλεσμένους του, ενώ στο δείπνο παρακάθισε και ο σύζυγός του, Τάιλερ.

Μάλιστα, το τραπέζι και η κουβέντα κράτησαν έως τα μεσάνυχτα, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να περνά από τραπέζι σε τραπέζι, καταλήγοντας σε αυτό μαζί με τη βουλευτή Θεσσαλονίκης, Ράνια Θρασκιά και τη Δώρα Τσαμπαζη, σύζυγο του αειμνήστου Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη και συνεργάτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις Σπέτσες και η Έλενα Ακρίτα

Υπενθυμίζεται πως στις Σπέτσες αναμένεται να φτάσει σήμερα και η βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Έλενα Ακρίτα παρά την αρχική της διαφωνία για την τοποθεσία. Για την άφιξη της ενημέρωσε η ίδια το απόγευμα της Παρασκευής  μέσω του λογαριασμού της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μολονότι αρχικά, η Έλενα Ακρίτα είχε πει πως δε θα πάει στις Σπέτσες, επικρίνοντας την επιλογή Κασσελάκη για το νησί και λέγοντας πως θα μπορούσαν να πάνε κάπου στη Θεσσαλία που είχε πληγεί από τις καταστροφές, φαίνεται πως άλλαξε γνώμη. Η ίδια, θέλοντας να δικαιολογήσει τη στροφή 180 μοιρών, τονίζει πως αποφάσισε να βάλει την κομματική συσπέιρωση πάνω από όλα.

Η κυρία Ακρίτα επισημαίνει πως «θα ρίξω στο σακ βουαγιάζ τις ενστάσεις μου κι ένα δεύτερο πουλόβερ και θα πάω. Στην απόφαση αυτή συνέβαλε η συνάντηση μου με τον Πρόεδρο του κόμματος που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα».

Παράλληλα προσθέτει πως «σε μια εποχή όπου ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλεται άγρια από εχθρούς και πρώην φίλους, αποφάσισα να βάλω την κομματική μας συσπείρωση πάνω από όλα. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. Δεν θα τους περάσει. Όση επίθεση κι αν μάς κάνουν, δεν θα τους περάσει. Ενωμένοι μπορούμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments