Πολιτική

Άδωνις: Αιφνιδιαστική επίσκεψη στον Ευαγγελισμό

Άδωνις: Αιφνιδιαστική επίσκεψη στον Ευαγγελισμό

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter Adonis Georgiadis,Στην προσπάθεια για ακόμη πιο άμεση και αποτελεσματική γνώση των δημόσιων νοσοκομείων, ο Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησε σήμερα αιφνιδιαστική και απροειδοποίητη επίσκεψη στον «Ευαγγελισμό».

Ευχαριστώ το προσωπικό για τις προσπάθειες που καταβάλλει

Στην προσπάθεια για ακόμη πιο άμεση και αποτελεσματική γνώση των δημόσιων νοσοκομείων, ο Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησε σήμερα αιφνιδιαστική και απροειδοποίητη επίσκεψη στον «Ευαγγελισμό».

«Πραγματοποίησα σήμερα, αιφνιδιαστική επίσκεψη στο τμήμα επειγόντων του ΓΝΑ Ευαγγελισμός, το οποίο βρίσκεται σε εφημερία. Συνομίλησα με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και με ασθενείς και συνοδούς αυτών», τονίζει σε σχετική ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, ο οποίος συμπληρώνει:

«Άκουσα και τα καλά και τα άσχημα από τον κόσμο που περίμενε, ορισμένοι για πολλές ώρες. Ευχαριστώ πραγματικά το ιατρικό και το νοσηλευτικό αλλά και το διοικητικό προσωπικό του ΕΣΥ για τις προσπάθειες που καταβάλλουν. Ο Διοικητής κ. Γρηγορόπουλος παραμένει ένας από τους πιο άξιους Διοικητές».

«Θα συνεχίσω», εξακολουθεί ο Ά. Γεωργιάδης, «με επισκέψεις σε όλα τα Νοσοκομεία για να βρούμε τις πιο έξυπνες και εφικτές λύσεις για να λύσουμε τα προβλήματα των ανθρώπων», καταλήγει χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments