Πολιτική

Μητσοτάκης: Σε κορυφαίο επενδυτικό φόρουμ τις επόμενες ημέρες

Μητσοτάκης: Σε κορυφαίο επενδυτικό φόρουμ τις επόμενες ημέρες

Πηγή Φωτογραφίας: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Στο επενδυτικό συνέδριο της JP Morgan πρόκειται να παρευρεθεί ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να μεταβεί στη Νέα Υόρκη για το roadshow της JP Morgan στις 24 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός, αλλά και αντιπρόσωποι σημαντικών ελληνικών εταιρειών θα παρευρεθούν στο πλαίσιο του επενδυτικού συνεδρίου.

Όπως αναμένεται, την παράσταση θα «κλέψει» η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον ελληνικής καταγωγής CEO της JP Morgan, Jamie Damon και στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθούν και συναντήσεις με τους αντιπροσώπους των ελληνικών εταιρειών που θα ταξιδέψουν.

Έτσι, στις 24 Ιανουαρίου ο Έλληνας πρωθυπουργός θα παρευρεθεί στα εγκαίνια της έκθεσης για την Κυκλαδική Τέχνη, τα οποία θα γίνουν στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν.

Την Πέμπτη ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία στο πανεπιστήμιο Columbia, και από εκεί και πέρα θα αναχωρήσει για το Σικάγο, όπου θα ξεκινήσει και το δεύτερο σκέλος της επίσκεψης.

Στο Σικάγο, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Ελληνικό Εθνικό Μουσείο, όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμήν του.

Στην εν λόγω εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για την ομογένεια, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει τιμητική πλακέτα από την πολιτεία του Ιλινόις την οποία θα του παραδώσει ο ομογενής υπουργός Εσωτερικών της πολιτείας, κ. Αλέξης Γιαννούλιας.

Πιο συγκεκριμένα, η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη θα ξεκινήσει την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, όταν και, στις 6:30 το απόγευμα, θα παραβρεθεί στα εγκαίνια Έκθεσης Κυκλαδικής Τέχνης στο ΜΕΤ, στο Μανχάτταν, όπου θα δώσει το “παρών” και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ενώ στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης θα μιλήσει σε ειδική εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να αναχωρήσει για το Σικάγο, όπου στις 6:30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας είναι προγραμματισμένη μια δεξίωση προς τιμήν του στο Ελληνικό Εθνικό Μουσείο (National Hellenic Museum), η οποία και θα είναι η μοναδική ανοικτή ομογενειακή εκδήλωση στην οποία θα δώσει το «παρών».

 Ο κ. Μητσοτάκης, αμέσως μετά την άφιξή του από τη Νέα Υόρκη, θα μεταβεί απευθείας στο Μουσείο, μαζί με την σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.  Στο σημείο θα τον υποδεχθεί ο κ. Κουδούνης, μαζί με τον επικεφαλής προσωπικού, Γιάννη Σιάνη, για να τον ξεναγήσουν ιδιωτικά στις εκθέσεις και τους βασικούς χώρους του Μουσείου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments