Ελλάδα

Μεσολόγγι: Πυροβόλησαν τον Μπάμπη σε πλάτη, πόδια, χέρια με κυνηγετικό όπλο

Μεσολόγγι: Πυροβόλησαν τον Μπάμπη σε πλάτη, πόδια, χέρια με κυνηγετικό όπλο

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Πυροβολισμούς σε πόδια, πλάτη και χέρια στο άψυχο σώμα του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου

Πυροβολισμούς σε πόδια, πλάτη και χέρια στο άψυχο σώμα του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου

Πυροβολισμούς σε πόδια, πλάτη και χέρια στο άψυχο σώμα του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου που εντοπίστηκε στον κάμπο του Ευηνοχωρίου στο Μεσολόγγι διαπίστωσε η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε επί τόπου.

Τα τραύματα έχουν προκληθεί από κυνηγετικό όπλο. Τα τραύματα στην πλάτη δείχνουν ότι ο 31χρονος χτυπήθηκε πισώπλατα, ενώ ο ιατροδικαστής φέρεται να μιλά για εναπόθεση του πτώματος στο σημείο.

Η σορός εντοπίστηκε σε χωράφι, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη και εντοπίστηκε πεσμένος μπρούμυτα.

Η τραγική κατάληξη και το χρονικό του θρίλερ

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, καθώς έπειτα από 18 ημέρες κατά τις οποίες αγνοούνταν τα ίχνη του, το μεσημέρι της Δευτέρας, εντοπίστηκε η σορός του.

Συγγενείς του Μπάμπη που περίμεναν έξω από τα δικαστήρια, όπου απολογείτο ο κρεοπώλης για την υπόθεση του 31χρονου, ενημερώθηκαν ότι κοντά στον κάμπο του Ευηνοχωρίου βρέθηκε σορός, με τη μητέρα του να ουρλιάζει: «Το παιδί μου». Λίγο αργότερα, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το πτώμα ανήκει όντως στον Μπάμπη Κούτσικο.

Τον 31χρονο φαίνεται ότι βρήκε ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που σάρωνε την περιοχή. Από το πρωί στο συγκεκριμένο σημείο έψαχναν 8 οχήματα, μαζί με τα σκυλιά.

Άνθρωπος που συμμετείχε στις έρευνες, μιλώντας στο MEGA, ανέφερε: «11 μέρες ψάχνουμε για το παιδί. Το σημείο που βρέθηκε είναι αυλάκι, είναι λίγο βαθύ. Βρέθηκε μέσα στο νερό. Από χτες είχε μια μυρωδιά από τη βάρκα το σκυλί. Αλλά εξαιτίας του αέρα, έχανε τον προσανατολισμό. Ήταν σκεπασμένος με κάποιο βαρύ αντικείμενο».

Πηγή: newsbeast.gr//Κώστας Παπαδόπουλος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments