Πολιτική

Μαρινάκης: Αμφίβολη ως πολύ δύσκολη η επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ [vid]

Μαρινάκης: Αμφίβολη ως πολύ δύσκολη η επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Έτσι, το πρόγραμμα του πρωθυπουργού ανατρέπεται και τόσο η παρουσία του στη Βουλή, όπου θα μιλούσε για την επιστολική ψήφο, όσο και το αυριανό υπουργικό θα εξαρτηθούν από την πορεία της υγείας του

Έτσι, το πρόγραμμα του πρωθυπουργού ανατρέπεται και τόσο η παρουσία του στη Βουλή, όπου θα μιλούσε για την επιστολική ψήφο, όσο και το αυριανό υπουργικό θα εξαρτηθούν από την πορεία της υγείας του

Επιβεβαίωσε και επίσημα το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός νοσεί με γρίπη Α Η1Ν1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Ο πρωθυπουργός μετά την επιστροφή του από το Νταβός διεγνώσθη θετικός στη γρίπη Α Η1Ν1. Η επίσκεψή του στις ΗΠΑ καθίσταται αμφίβολη έως απίθανη να γίνει. Θα συμμετέχει μέσω τηλεδιάσκεψης σε όσες εκδηλώσεις μπορεί», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Και πρόσθεσε: «Το υπουργικό συμβούλιο είναι προγραμματισμένο για αύριο αλλά αν δεν καταστεί εφικτό θα αναβληθεί. Θα επαναξιολογείται με βάση την πορεία της γρίπης».

Έτσι, το πρόγραμμα του πρωθυπουργού ανατρέπεται και τόσο η παρουσία του στη Βουλή, όπου θα μιλούσε για την επιστολική ψήφο, όσο και το αυριανό υπουργικό θα εξαρτηθούν από την πορεία της υγείας του.

Στην κατάσταση της υγείας του κ. Μητσοτάκη αναφέρθηκε νωρίτερα στο ΣΚΑΪ ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας. Σημείωσε, μάλιστα, ότι ανάλογα με την πορεία της υγείας του κ. Μητσοτάκη ενδέχεται το υπουργικό συμβούλιο, που είχε προγραμματιστεί για αύριο Τρίτη και στο οποίο θα έρθει και ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, να αναβληθεί.

Υπογράμμισε, όμως, ότι πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί, εφόσον η κατάσταση της υγείας του κ. Μητσοτάκη το επιτρέψει, μεθαύριο, Τετάρτη, ενώ ξεκαθάρισε ότι σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να παραπέμψει στις καλένδες το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Σημειώνεται ότι στην αυριανή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναφερόταν στο θέμα της ισότητας στον γάμο, καθώς εκεί θα παρουσιαστεί το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, το οποίο στη συνέχεια θα πάρει τον δρόμο της δημόσιας διαβούλευσης και έπειτα θα εισαχθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments