Πολιτική

Με γρίπη Η1Ν1 επέστρεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Νταβός – Προς αναβολή το υπουργικό

Με γρίπη Η1Ν1 επέστρεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Νταβός – Προς αναβολή το υπουργικό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Το αποκάλυψε ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας

Το αποκάλυψε ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας

Με υψηλό πυρετό επέστρεψε από το Νταβός ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και συμφωνα με τους γιατρούς του νοσεί με γρίπη Α, Η1Ν1.

Έτσι, το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ανατρέπεται και τόσο η παρουσία του στη Βουλή όπου θα μιλούσε για την επιστολική ψήφο όσο και το αυριανό υπουργικό θα εξαρτηθούν από την πορεία της υγείας του.

Υπογράμμισε όμως ότι πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί, εφόσον η κατάσταση της υγείας του κ. Μητσοτάκη το επιστρέψει, μεθαύριο Τετάρτη. Ενώ ξεκαθάρισε ότι σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να παραπέμψει στις καλένδες το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Σημειώνεται ότι στην αυριανή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναφερόταν στο θέμα της ισότητας στον γάμο καθώς εκεί θα παρουσιαστεί το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, το οποίο στη συνέχεια θα πάρει τον δρόμο της δημόσιας διαβούλευσης και έπειτα θα εισαχθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments