Ελλάδα

Κλειστή η Πανεπιστημίου για το συλλαλητήριο κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων στα Προπύλαια

Κλειστή η Πανεπιστημίου για το συλλαλητήριο κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων στα Προπύλαια

Πηγή Φωτογραφίας: [366698] ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα στα Προπύλαια, με φοιτητές και εκπαιδευτικούς να έχουν συγκεντρωθεί στο κέντρο της Αθήνας για να διαμαρτυρηθούν. Αυτή την ώρα είναι κλειστή η οδός Πανεπιστημίου στο κέντρο.

Με πανό που γράφει «Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν σπουδές, πτυχία με αξία, δουλειά με δικαιώματα», οι φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας συμμετέχουν ενεργά στο συλλαλητήριο

Εν τω μεταξύ, τρίωρη στάση εργασίας εως τις 2μμ πραγματοποιούν οι εκπαιδευτικοί, προκειμένου να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Αυτή την ώρα περίπου 1000 άτομα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έχουν συγκεντρωθεί στα Προπύλαια και αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία προς την Βουλή.

Έχει διακοπεί κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πανεπιστημίου, ενώ αναμένεται σταδιακά να κλείσουν και οι δρόμοι γύρω από την πλατεία Συντάγματος, καθώς η πορεία θα κατευθύνεται στη Βουλή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments