Lifestyle

Φωτεινή Δάρρα: “Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μεγαλώσεις οπότε ας το χαρείς”

Φωτεινή Δάρρα: “Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μεγαλώσεις οπότε ας το χαρείς”

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@foteini.darra

Οι δηλώσεις της Φωτεινής Δάρρα για τη Τζένη Βάνου και τη μουσική σκηνή

Η Φωτεινή Δάρρα εμφανίστηκε στην κάμερα της επομπής “ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4”, το απόγευμα της Πέμπτης. Η Φωτεινή Δάρρα μίλησε μεταξύ άλλων για την Τζένη Βάνου, καθώς και για τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στη μουσική σκηνή τα τελευταία χρόνια.

View this post on Instagram

A post shared by Foteini Darra Official (@foteini.darra)

Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή Δάρρα δήλωσε ότι:

“Εκείνες οι εποχές ήταν δύσκολες. Δεν γινόσουν σταρ μέσα σε μια βραδιά, έτσι όπως γίνεσαι σήμερα που, επειδή κάνεις κάποιες αναρτήσεις στα social media και έχεις πολλούς followers, αισθάνεσαι ότι είσαι τρομερά επιτυχημένος. Τότε ήταν σκληρό το περιβάλλον ειδικά για τις γυναίκες. Να τα λέμε και αυτά, δεν ήταν εύκολα τότε για τις γυναίκες τα πράγματα. Δηλαδή το να βγεις στη νύχτα και να δουλέψεις νύχτα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Και να σε αποδεχτούν οι άλλοι και να σε σεβαστούν, ακόμα και όταν γίνονταν φίρμες. Οι προσωπικότητες αυτές, οι γυναίκες αυτές, κατάφεραν να τις σεβαστούν όχι μόνο μέσα από το ταλέντο τους αλλά και μέσα από το ήθος τους. Γιατί ήταν γυναίκες που ταυτόχρονα μεγάλωναν παιδιά. Έλεγαν “τώρα τέλος η δουλειά” και πήγαιναν στο σπίτι όπου ήταν πολύ δοσμένες στην οικογένεια τους”. Μεγαλώνω και γω, το νιώθω ότι μεγαλώνω και το χαίρομαι! Σε μια εποχή που το πιο δύσκολο να αποδεχθεί ο σημερινός άνθρωπος είναι αυτό, νομίζω, είναι ωραίο να χαίρεσαι που μεγαλώνεις. Βλέπεις μια ολόκληρη κοινωνία που θέλει να δείχνει πάντα νέα και το βλέπουμε σε όλα τα επίπεδα αυτό. Το μόνο σίγουρο πράγμα όμως, ακόμα και στους νέους, είναι ότι θα μεγαλώσεις οπότε ας το χαρούμε όλοι μας”.

“Έσπασε” η Φωτεινή Δάρρα: “Με έμαθε να μη σκύβω το κεφάλι, να λέω πάντα την αλήθεια με όποιο κόστος”

Καλεσμένη στο πλατό του “Open Weekend” μαζί με τον Παναγιώτη Τριανταφύλλου βρέθηκε η Φωτεινή Δάρρα.

Μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της δίχως να κρύψει τη συγκίνησή της.

“Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για τη μαμά μου γιατί συγκινούμαι. Ήταν ένας άνθρωπος που με καθόρισε. Ήταν ο άνθρωπος που με έμαθε να μη σκύβω το κεφάλι ποτέ, να λέω πάντα τη γνώμη μου, να λέω πάντα την αλήθεια, όσο κόστος κι αν έχει αυτό. Μανούλα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό που έκανες και γι’ αυτό που με έμαθες! Είναι η μεγαλύτερη απώλεια που είχα στη ζωή μου” είπε αρχικά εμφανώς φορτισμένη.

Η ίδια πρόσθεσε στη συνέχεια για τα όσα πέρασε η μητέρα της: “Ήταν εγκλωβισμένη στο σπίτι, κατάκοιτη, πολλά χρόνια. Γι’ αυτό κι έχω μεγάλη ευαισθησία σε οποιονδήποτε έχει ανάγκη. Αυτά, θέλω να μείνω εκεί. Να αγαπάμε τους ανθρώπους μας, να αγαπάμε τους άλλους και να το δείχνουμε”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments