Lifestyle

Τζένη Μπότση: «Κορίτσια, μην πειράζετε τα μούτρα σας, να ξεβάφεστε κάθε βράδυ»

Τζένη Μπότση: «Κορίτσια, μην πειράζετε τα μούτρα σας, να ξεβάφεστε κάθε βράδυ»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@jennybotsi

Τζένη Μπότση: «Δεν θα πάρω εγώ τηλέφωνο για να με πάρουν σε δουλειά»

Η Τζένη Μπότση έκανε μέσω δηλώσεών της, έκκληση προς τις νεότερες γυναίκες, να μην κάνουν αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό τους.

View this post on Instagram

A post shared by Jenny Botsi (@jennybotsi)

Η ηθοποιός δέχτηκε σχετική ερώτηση και όπως φαίνεται από το βίντεο του «Happy Day»«, απάντησε: «Κορίτσια, μην πειράζετε τα μούτρα σας. Να κάνουμε ό,τι είναι από θεραπείες, να προσέχουμε τον εαυτό μας. Να ξεβάφεστε κάθε βράδυ. Από εκεί και πέρα ο χρόνος είναι ωραίο πράγματα, είναι ωραίο να μεγαλώνουμε. Δεν νομίζω ότι θα έκανα κάτι στο πρόσωπό μου, τουλάχιστον κάτι μεγάλο».

Σχετικά με το τι κάνει στη ζωή της επαγγελματικά, η ίδια απάντησε γελώντας: «Επαγγελματικά ασχολούμαι με τα οικιακά με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μαγειρεύω, σφουγγαρίζω. Δεν θα ήθελα να κάνω θέατρο, αλλά τηλεοπτικά θα ήθελα δεν είναι επιλογή μου».

Τέλος, η Τζένη Μπότση είπε ότι δεν θα έπαιρνε ποτέ τηλέφωνο εκείνη για να ζητήσει δουλειά, επειδή ντρέπεται.

Τζένη Μπότση: Η θυμωμένη αντίδρασή της σε σχόλιο δημοσιογράφου – «Μανούλα δεν είμαι, είμαι μάνα»

Η Τζένη Μπότση έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, όμως ένα σχόλιο των δημοσιογράφων φαίνεται πως την ενόχλησε ιδιαίτερα.

Κάποια στιγμή, ένας δημοσιογράφος την αποκάλεσε «μανούλα» κι η ηθοποιός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

View this post on Instagram

A post shared by Jenny Botsi (@jennybotsi)

«Μανούλα δεν είμαι. Είμαι μαμά. Μανούλα δεν είμαι.Υπάρχει κάτι υποκοριστικό στο μανούλα. Δεν είμαι “νούλα” σε καμιά περίπτωση. Είμαι μάνα!», είπε χαρακτηριστικά σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».Οι συνεργάτες της εκπομπής σχολίασαν τις δηλώσεις της, με την Ελεονώρα Μελέτη να αναφέρει: «Μερικές φορές αυτά τα υποκοριστικά κρύβουν από πίσω κι άλλα πραγματάκια. Δεν είναι τόσο τρυφερά όσο ακούγονται πάντα. Είναι όπως χτυπάει η ερώτηση “νιώθετε ενοχές όταν λείπετε από το σπίτι;”. Την καταλαβαίνω κάπως. Εμένα δεν με νοιάζει να με λένε μανούλα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments