Αθλητισμός

Τέλος από την ΑΕΚ με απόφαση Μελισσανίδη!

Τέλος από την ΑΕΚ με απόφαση Μελισσανίδη!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί πια ο Μιλάντ Μοχαμάντι, με την Ένωση να ανακοινώνει και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Ιρανό μπακ, που αυτή την στιγμή συμμετέχει με την εθνική του στο Κύπελλο Εθνών Ασίας.

Που θα συνεχίσει την καριέρα του

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί πια ο Μιλάντ Μοχαμάντι, με την Ένωση να ανακοινώνει και επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Ιρανό μπακ, που αυτή την στιγμή συμμετέχει με την εθνική του στο Κύπελλο Εθνών Ασίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» μάλιστα γνωστοποίησαν και την επόμενη ομάδα του 30χρονου ακραίου αμυντικού, η οποία θα είναι η Αντάνα Ντεμίρσπορ από την Τουρκία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ολοκληρώνεται η συνεργασία της με τον Μιλάντ Μοχαμάντι, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αντάνα Ντεμίρσπορ.

Ο Ιρανός διεθνής αριστερός μπακ ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2021 και πραγματοποίησε με τη φανέλα της 56 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (1 γκολ), κατακτώντας μαζί της το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο του 2023.

Μιλάντ, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον σύλλογο μας και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments