Αθλητισμός

Κηφισιά Αρης: Χουτεσιώτης: «Άρης είναι ο κόσμος του και το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση»

Κηφισιά Αρης: Χουτεσιώτης: «Άρης είναι ο κόσμος του και το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση»

Πηγή Φωτογραφίας: [366613] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης έστειλε μηνύματα για τις συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων

Ο Άρης ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για αυτή την εβδομάδα, καθώς μετά την νίκη για το Κύπελλο Ελλάδας όπου επικράτησε με 3-0 της Νίκης Βόλου, οι Κίτρινοι κέρδισαν εκτός έδρας την Κηφισιά χάρις στο πρώτο γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη μετά την επιστροφή του.

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης έστειλε μηνύματα για τις συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων και κυρίως για το γεγονός ότι στον δεύτερο αγώνα του Άρη με τη Νίκη Βόλου προβλέπεται να βρεθούν στις κερκίδες οι φίλοι της ομάδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουτεσιώτης στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ποδόσφαιρο χωρίς θεατές δεν μπορεί να υπάρξει γιατί είναι η διασκέδαση των φιλάθλων. Ο Άρης είναι ο κόσμος του, δεν γίνεται να παίζει χωρίς αυτόν, είναι πολύ διαφορετικό και τον θέλουμε μαζί μας. Δεν θέλουμε να βλέπουμε άδεια γήπεδα και λυπημένους ανθρώπους».

Για το πόσο σημαντική είναι η νίκη επί της Κηφισιάς: «Άλλες ομάδες δυσκολεύτηκαν αρκετά ή ακόμη κι έχασαν βαθμούς σ’ αυτή την έδρα οπότε για μας είναι μια σημαντική νίκη, από αυτές που σε καταξιώνουν στη βαθμολογία. Θα έλεγα ότι η ομάδα προσαρμόστηκε στις ανάγκες του παιχνιδιού κι εν τέλει νίκησε.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα ενώ στο δεύτερο χρειάστηκε να παίξουμε και στο δικό μας τρίτο του γηπέδου. Το κάναμε σωστά και πήραμε τους βαθμούς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments