Focus

Κρίστεν Στιούαρτ για «Love Lies Bleeding»: Μπορεί να μη βγάζουμε τα ρούχα αλλά οι ερωτικές σκηνές θα σοκάρουν

Κρίστεν Στιούαρτ για «Love Lies Bleeding»: Μπορεί να μη βγάζουμε τα ρούχα αλλά οι ερωτικές σκηνές θα σοκάρουν

Πηγή Φωτογραφίας: Stewart with Sofia Coppola. Courtesy of Chanel

«Το μόνο που βλέπεις είναι ένα φόρεμα να ανεβαίνει και ένα κεφάλι να κατεβαίνει. Νομίζω ότι ακόμη και το ετεροφυλόφιλο σεξ σε ταινίες είναι τόσο ανόητο... Κανείς δεν θέλει πραγματικά να αποκαλυφθεί»

Για τη νέα ταινία που πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Love Lies Bleeding» μίλησε σε συνέντευξή της η Κρίστεν Στιούαρτ.

View this post on Instagram

A post shared by Kristen Stewart ⚕️ (@kristenstewartofficeal)

Η διάσημη ηθοποιός ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της ταινίας, που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Μάρτιο.

Σε αυτή συμπρωταγωνιστεί με την ηθοποιό Κέιτι Ο’ Μπράιαν, με τους χαρακτήρες των δύο γυναικών να μοιράζονται ένα τρυφερό ειδύλλιο.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο Variety η Κρίστεν Στιούαρτ, η ταινία μπορεί να μην περιλαμβάνει πολλές γυμνές σκηνές, όμως λέει ότι «θα σοκάρει το κοινό».

«Δεν βγάζουν τα ρούχα τους, αλλά οι ερωτικές σκηνές θα σοκάρουν το κοινό», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε επίσης, πως συνήθως οι ερωτικές σκηνές μεταξύ ανδρών και γυναικών στις ταινίες είναι μηχανικές.

«Το μόνο που βλέπεις είναι ένα φόρεμα να ανεβαίνει και ένα κεφάλι να κατεβαίνει. Νομίζω ότι ακόμη και το ετεροφυλόφιλο σεξ σε ταινίες είναι τόσο ανόητο… Κανείς δεν θέλει πραγματικά να αποκαλυφθεί», τόνισε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως βρήκε «πραγματικά σέξι» το να υποδύεται έναν πιο αρρενωπό χαρακτήρα, παρά τους παραδοσιακά γυναικείους ρόλους, που είχε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Εξήγησε: «Ήταν πραγματικά σέξι, και δεν το εννοώ από την οπτική γωνία ενός αουτσάιντερ. Ένιωσα ότι με ενθουσιάζει και ήταν ωραίο να έχω το κοινό να το βλέπει αυτό».

Η Kristen Stewart είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα τα τελευταία χρόνια, διαγράφοντας μια σπουδαία πορεία στον χώρο της υποκριτικής. Η Αμερικανίδα ηθοποιός μαντεύει αποσπάσματα ταινιών από τις πιο διάσημες παραγωγές όπου έχει πρωταγωνιστήσει στη μέχρι τώρα πορεία της και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Μεταξύ αυτών, δε θα μπορούσε να λείπει το “Twilight”, το “Charlie’s”, το “Happiest Season” και φυσικά το “Spencer”, που είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη επιτυχία της. Όλες οι φορές που τη θαυμάσαμε στις οθόνες μας μέσα από αυτό το fun βίντεο του Variety.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments