Lifestyle

Μάρα Μεϊμαρίδη: “Εμετό κάνω με κάτι 50αρες οι οποίες ντύνονται σαν 15άρες και πετάνε τα βυζι@ τους έξω”

Μάρα Μεϊμαρίδη: “Εμετό κάνω με κάτι 50αρες οι οποίες ντύνονται σαν 15άρες και πετάνε τα βυζι@ τους έξω”

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/marameimaridi

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
ελάτε να με απαυτώσετε”

Στη Σάσα Σταμάτη και το Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά” μίλησε η Μάρα Μεϊμαρίδη, και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα είπε.

Όταν ρωτήθηκε αν ασχολείται με την εμφάνισή της, η Μάρα Μεϊμαρίδη ανέφερε: “Από ό,τι βλέπεις όχι. Το θεωρώ πλέον ποταπό. Προτιμώ να βάλω data μέσα στον εγκέφαλό μου και καινούρια πράγματα να μαθαίνω. Κάποτε ασχολιόμουν. Ήμουν μεγάλη ψωνάρα. Έπαιρνα αεροπλάνο και πήγαινα στο Μιλάνο να κουρευτώ και γύρναγα το βράδυ, λες και στην Αθήνα δεν υπήρχαν κομμωτήρια. Τα έκοψα όλα αυτά, γιατί ωρίμασα κάποια στιγμή.

Εμετό κάνω με κάτι εικόνες κυριών γύρω στα 50, 55, 60 οι οποίες ντύνονται σαν 15άρες και πετάνε τα βυζι@ τους έξω σαν να λένε “ελάτε να με απαυτώσετε”. Δεν έχουν ωριμάσει.

Το να κάτσω να διαβάσω είναι η καλύτερή μου. Δεν ασχολούμαι με τα social media, τα σιχαίνομαι, δεν τα μπορώ και τα θεωρώ υπεύθυνα για μεγάλες καταστροφές που θα έρθουν. Θεωρώ ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι επειδή υπάρχουν τα social media“.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο