Lifestyle

Χωρίς τη Φαίη σήμερα η εκπομπή λόγω της απώλειας του πατέρα της

Χωρίς τη Φαίη σήμερα η εκπομπή λόγω της απώλειας του πατέρα της

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/@fayskorda

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο πατέρας της Φαίης Σκορδά βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Φαίη Σκορδά δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Fay’s Time» μετά την απώλεια του πατέρα της.

Ο Δημήτρης Σκορδάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου, ύστερα από καρδιακή προσβολή που υπέστη στον ύπνο του. Ωστόσο, η εκπομπή της μεταδόθηκε κανονικά με τους συνεργάτες της να υποδέχονται το τηλεοπτικό κοινό, σε βαρύ κλίμα.

View this post on Instagram

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πήρε τον λόγο και είπε στους τηλεθεατές: «Γεια σας! Είναι δύσκολο να πούμε καλημέρα σήμερα. Όπως βλέπετε, η καρέκλα της Φαίης είναι κενή, γιατί σήμερα βιώνει μια πολύ δύσκολη στιγμή, προσωπική. Ίσως έχετε ενημερωθεί ότι έχει χάσει τον πατέρα της και για όλους εμάς εδώ είναι από τις πιο δύσκολες επαγγελματικά στιγμές, να κληθούμε δηλαδή να κάνουμε Fay’s Time χωρίς τη Φαίη. Fay’s Time χωρίς τη Φαίη δεν μπορεί να γίνει βεβαίως, απλά μηχανικά κάπως θα βγει μια εκπομπή, η οποία έχει ετοιμαστεί από όλη την ομάδα. Οπότε, θα πούμε “γεια σας” και κάπως, με κάποιο τρόπο να στείλουμε όλη την αγάπη και τη συμπαράσταση στη Φαίη και την οικογένειά της».

Μετά την κυκλοφορία της είδησης, κι άλλοι άνθρωποι της τηλεόρασης συλλυπήθηκαν τη Φαίη Σκορδά, μέσα από τις εκπομπές τους. Η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Διαβάσαμε μέσα από τα sites και το επιβεβαιώσαμε, ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Φαίης Σκορδά, στον ύπνο του ο άνθρωπος ήταν νέος σε ηλικία, τον είχα δει πριν λίγο καιρό με τη Φαίη και τη σύζυγό του. Συλλυπητήρια να πούμε, δύναμη και κουράγιο και στη σύζυγό του και στη Φαίη αλλά και στον αδελφό της. Φαντάζομαι, θα πάει στο Κιλκίς να είναι δίπλα στην οικογένειά της».

Με τη σειρά της, η Ελένη Τσολάκη είπε: «Μάθαμε ότι ο πατέρας της Φαίης Σκορδά έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή πολύ ξαφνικά, μέσα στον ύπνο του. Να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολες ώρες είναι οι επόμενες για εκείνη και την οικογένειά της. Είναι μια είδηση πραγματικά συγκλονιστική γιατί πραγματικά μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν ήταν γνωστό ότι μπορεί να αντιμετώπιζε κάτι σοβαρό. Τα λόγια είναι πολύ λίγα για να εκφράσουμε την βαθιά μας στήριξη και τη δύναμη».

View this post on Instagram

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

Τη συμπαράστασή της στη Φαίη Σκορδά έστειλε και η Δανάη Μπάρκα, μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, «Πάμε Δανάη». Όπως είπε η παρουσιάστρια: «Πριν λίγα λεπτά ενημερωθήκαμε για τη Φαίη Σκορδά και την απώλεια που της συνέβη σήμερα. Της έχουμε στείλει ήδη μήνυμα, αλλά και δημόσια να της πούμε συλλυπητήρια, καλή δύναμη και σε εκείνη και στους γύρω της. Αυτά τα πράγματα, δυστυχώς, δεν αντιμετωπίζονται εύκολα. Της στέλνουμε μια αγκαλιά παραπάνω και την αγάπη μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments