Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Με buzzer beater ο Μλαντένοβιτς στο Περιστέρι!

Παναθηναϊκός: Με buzzer beater ο Μλαντένοβιτς στο Περιστέρι!

Πηγή Φωτογραφίας: [366612] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε στο Περιστέρι παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με την γκολάρα του Φίλιπ Μλαντένοβιτς!

Οι «πράσινοι» ανέτρεψαν το εις βάρος τους 2-1 από το πρώτο ματς και με την καθαρή νίκη κόντρα στην ομάδα του Σάσα Ίλιτς, εξασφάλισαν το εισιτήριο για την τετράδα, όπου και θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο πέραν της πολύ εμφάνισης της ομάδας του Φατίχ Τερίμ, χρειάστηκαν και κάποιες συγκυρίες ώστε να έρθει αυτή η πρόκριση για τον Παναθηναϊκό. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Το ακόμη σπουδαιότερο της υπόθεσης είναι ότι το τρομερό γκολ του Φίλιπ Μλαντένοβιτς, μπορεί να ήταν το δεύτερο του στη μέχρι τώρα θητεία του στον Παναθηναϊκό, ήταν όμως το πρώτο που πετυχαίνει ποτέ με κεφαλιά στην καριέρα του!

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» πήρε την πρόκριση με το παρθενικό γκολ του Ρούμπεν Πέρεθ στην Ελλάδα, o oποίος βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά από 108 ματς με την πράσινη φανέλα.

Με buzzer beater και πειστική εμφάνιση στο Περιστέρι, ο Παναθηναϊκός πήρε σημαντική πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, επικρατώντας 2-0 του Ατρομήτου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments