Ελλάδα

Νέες μαρτυρίες για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Ήθελε να μου δώσει λεφτά, φοβήθηκα»

Νέες μαρτυρίες για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Ήθελε να μου δώσει λεφτά, φοβήθηκα»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Σε εκπομπή του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε ακόμη μια μαρτυρία για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο. «Μου είχε πει να βάλω τον λογαριασμό μου για να δέχομαι καταθέσεις για τον “Άλλο άνθρωπο” και θα μου έδινε μερίδιο», ανέφερε πρώην εθελοντής.

Σε εκπομπή του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε ακόμη μια μαρτυρία για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

Νέα μαρτυρία για την υπόθεση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και πρώην εθελοντής της «Κοινωνικής Κουζίνας» κατήγγειλε απόπειρα χρηματισμού.

Σε εκπομπή του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε ακόμη μια μαρτυρία για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο. «Μου είχε πει να βάλω τον λογαριασμό μου για να δέχομαι καταθέσεις για τον “Άλλο άνθρωπο” και θα μου έδινε μερίδιο», ανέφερε πρώην εθελοντής.

«Ναι τον γνωρίζω από την πρώτη δομή στην ίδια οδό. Ναι από το 2012 μαζί με τη φίλη του, έπαιζαν φρουτάκια, είναι άρρωστοι, έχουν γυρίσει όλα τα καζίνο, περισσότερο επαρχία. Περισσότερο φρουτάκια έπαιζε. Έπαιζε αρκετά, κάθε μέρα ήταν εκεί. Έφευγε και έκανε 3-4 μέρες να ξαναέρθει. Όλα αυτά τα λεφτά προορίζονταν για την “Κοινωνκή Κουζίνα”. Κουτιά υπήρχαν παντού, αλλά τα χρήματα δεν δηλώνονταν, κανείς δεν ήξερε πόσο είχε κάθε κουτί».

«Το περισσότερο χρήμα το έβγαζε η “Κοινωνική Κουζίνα”, και σε μένα είχε κάνει πρόταση, “αν έχεις προσωπικό λογαριασμό να τον ανεβάσουμε στη σελίδα και θα έχεις ένα μερίδιο”. Για να του κάνω την εξυπηρέτηση. Αλλά επειδή πονηρεύτηκα δεν του έκανα την χάρη», πρόσθεσε.

Επίσης σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύτηκε από τον ΑΝΤ1 ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος διασκέδαζε με παρέα στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments